Connery

Tidsrejser i virkeligheden

Jeg har samlet en række fortællinger om folk, som efter sigende har oplevet at bryde tidslinjen.

Vi har vist alle set Tilbage til Fremtiden, hvor Michael J. Fox som Marty McFly rejste frem og tilbage i tiden for at ændre forskellige ting i nutiden. Spørgsmålet er så – er det muligt? Einstein arbejdede bl.a. med en teori om, at hvis man rejste i hastigheder op til lysets hastighed, ville man være yngre end dem, som stadig befandt sig i stilstand – altså ville man være rejst frem i tiden. Visse mennesker påstår at have oplevet denne teori, og jeg har samlet fem af de mest interessante beskrivelser af tidsrejser. Kan det være sandt?
ANNONCE
Tidsrejser i virkeligheden
1)
I 1969 kørte to kollegaer på vejen fra Abbeville, Louisina til Lafeyette, hvor de så småt var begyndt at overhale, hvad der mest af alt mindede om en meget antik bil. De var begge meget imponeret over, hvor ny og velholdt bilen så ud, men de troede blot, at det var fra et bilshow eller noget i den stil. De kørte op på siden af bilen for at kigge nærmere på den, hvorefter de så en ung kvinde klædt i 1940’ernes klædedragter og en ung dreng af samme tøjstil, som så utroligt paniske ud. Føreren fik signaleret til hende, om hun havde brug for hjælp og på trods af, at hun havde rullet vinduet op, kunne han se, at hun sagde ja. Derefter kørte de to kolleger foran og parkerede bilen, og da føreren kiggede tilbage over skulderen, var bilen væk. Der var ingen afkørsler eller sideveje, blot én lang vej. En tredje bil bag de, havde eftersigende set bilen forsvinde ud i den blå luft, og begge parter stod med et kæmpemysterium. Vejen er dog kendt for sine ’hjemsøgte’ rygter, så bilen kunne måske være et spøgelse – eller var kvinden røget i gennem et tidshul til fremtiden?
ANNONCE
Tidsrejser i virkeligheden
2)
I 1935 oplevede den tidligere officer Sir Victor Goddard fra den britiske specialstyrke en mystisk hændelse under en hjemflyvning fra Skotland til England. Han besluttede sig at flyve over den forladte luftbase i Drem, som på dette tidspunkt var overbegroet af ukrudt, hangarerne faldt fra hinanden og køer gik og græssede i ruinerne. Pludselig støder Goddard ind i en mystisk brungul storm, hvor han mister herredømmet over flyet, som styrter mod jorden. Med nød og næppe formår han at få flyet tilbage i hans vold, men flyet var nu på vej tilbage over den forladte plads. Pludselig var skyerne væk og han fløj nu i solskin. Alting så fuldstændig anderledes ud – hangaren så ny ud, pladsen var ryddet og der stod hele fire fly på jorden. 3 af dem var de klassiske fly med 2 vinger på hver side, men den ene havde kun 1 vinge på hver side, hvilket ikke fandtes i landets styrker på daværende tidspunkt. De var alle malet i en anderledes ukendt gul farve, og arbejderne havde alle blå overalls på, hvilket undrede Goddard, da alle arbejdere i Royal Air Force var klædt i brune dragter. Pludselig støder han på endnu en storm, som han med nødt og næppe overlever. Han formår dog at slippe ud og vender hjem som planlagt.
Det viser sig at flyene først blev malet gule i 1939 og at det ukendte fly først blev en del af eskadrillen i selvsamme år. Derudover var dette også året, hvor besætningen skiftede deres udseende til brune dragter. Formåede Goddard at rejse fire år ud i fremtiden og derefter tilbage igen?
ANNONCE
Tidsrejser i virkeligheden
3)
En nat i 1972 kørte en flok studerende fra Nevada tilbage til deres universitet for at undgå at bryde udgangsforbuddet. Efter et skarpt sving blev den sorte asfalt pludselig til hvid cement, hvilket pludselig endte tæt på en klippeafsats. De blev derfor nødt til at vende rundt for at finde en anden vej, men blev hurtigt urolige over de mystiske forandringer i det velkendte landskab. De var for alvor faret vild, men de blev mere rolige, da de nærmede sig en slags bar eller sidevejsgesjæft. De parkerede bilen og den ene af pigerne stak hovedet ud af vinduet for at få hjælp af to ’mænd’, som kom ud af baren. Pludselig skreg hun og beordrede føreren til at køre i en helvedes fart. Pludselig blev de jagtet af mystiske køretøjer, som rullede på tre hjul i æggeformede fartøjer. Heldigvis formåede de at slippe væk fra deres forfølgere og pludselig befandt de sig i velkendte omgivelser igen. Grunden til skriget? Kvinden sagde, at mændene ikke var mennesker. Mon bilen havde rejst ud i en ukendt alien-agtig fremtid for jorden, eller havde de blot et mystisk møde med det ydre rum?
ANNONCE
Tidsrejser i virkeligheden
4)
To journalister fra Tyskland var blevet sat på det job, at de skulle lave en historie om Hamburg-Altona skibsværftet i 1932. Efter at de havde fået en guidet tur rundt omkring på pladsen, gik de to mænd tilbage igen, hvilket endte i noget af en oplevelse. De hørte pludselig et en eskadrille af fly over sig, hvilket de blot tænkte var en rutineøvelse. Bomber og eksplosioner begyndte dog at hagle ned over deres omgivelser, og himlen blev fyldt af mørke skyer og jorden blev levende af geværsalver mod himlen. De befandt sig pludselig midt i kampens hede og skyndte sig hen mod deres bil og forlod området. Himlen blev hurtigt meget klarere og hele atmosfæren blev rolig igen. De kiggede tilbage på skibsværftet, som på mystisk vis slet ikke viste tegn på destruktion eller ødelæggelse – på trods af at det regnede og tordnede med eksplosioner til alle sider! Billeder taget under angrebet viste dog ingen spor af den mystiske hændelse. Det var ikke før 1943 at den britisk-royale luftstyrke angreb og destruerede skibsværftet, og deres historie blev derefter meget, meget mystisk. De havde simpelthen oplevet det, som først skete 11 år senere.
ANNONCE
Tidsrejser i virkeligheden
5)
To britiske par tog på ferie i det nordlige Frankrig i 1979 og ledte efter et sted at overnatte. De stødte på nogle skilte, som virkede utroligt gamle, og de fandt vej til et hotel længere nede af vejen. Bygningen var utrolig gammeldags med elementer af massivt træ og ingen spor af nutidig teknologi såsom telefonledninger. Deres værelser havde ingen låse andet end en gammel trælås, og vinduerne havde træhasper i stedet for nutidig glas. Efter deres morgenmad stødte de på to franske soldater, som trådte ind i rummet iklædt en meget gammeldags uniform. Efter at have betalt en absurd lav pris for overnatningen, rejste parrene væk igen. Efter to uger i Spanien ville parrene tilbage til det mystiske og billige hotel, men da de fandt tilbage til fuldstændigt den samme beliggenhed, var hotellet pist væk. De vidste, at de var det rigtige sted, da de så de samme henvisninger og skilte, men hotellet var helt og aldeles forsvundet. Billederne af hotellet kunne ikke fremkaldes, og en lille smule research viste at soldaternes uniformer passer til beskrivelsen af en tid før 1905 – over 80 år før deres tid!
ANNONCE
Tidsrejser i virkeligheden
Her til sidst er det lige værd at vise nogle andre fysiske beviser på, at tidsrejse er mulig.

Dette første billede er under genåbningen af South Fork Bridge i Canada i starten af 1940’erne. Dog stikker der en usædvanlig anderledes klædt mand ud i billedet, som nærmest ligner nutidens hipster. Alle andre mænd er klædt i jakkesæt og slips, men denne mand optræder i tøj, som ikke var brugt på daværende tidspunkt. Mon han lige hoppede tilbage i tiden?
ANNONCE
Tidsrejser i virkeligheden
Dette andet billede viser et forstørret billede af en metalgenstand, som ligner et ur. No big deal, tænker du, men denne metalgenstand blev fundet i en kæmpe sarkofag i Kina 2008. Sarkofagen er en 400-year old Si Qing grav, og da graven har været urørt i alle disse år, hvordan fa’en kan denne metalgenstand befinde sig i sarkofagen? Mystisk.
ANNONCE
Tidsrejser i virkeligheden
Det sidste bevis er fra Charlie Chaplins film, The Circus, hvor man på DVD-udgaven kan finde dette klip i bonusmaterialet. Klippet er en lille ubetydelig optagelse fra filmens premiere i Grauman’s Chinese Theater i 1928. Men kigger man godt efter, ser man en kvinde som grangiveligt snakker i en eller anden form for trådløs telefon. You say what? Den er ikke nem at forklare:
ANNONCE
Timetravel
Del

Seneste nyt

Annonce