Connery

Test: Theraface Pro

Alt-i-en gadget når wellness og hudpleje står for døren

Har du nogensinde tænkt over hudpleje? Personligt har jeg ikke brugt meget tid på hudpleje. Udover du ved, vand og sæbe og den nødvendige ansigtscreme hist og her, når huden virkelig trænger. Derfor var jeg heller ikke øjeblikkelig solgt, da TheraBody, virksomheden bag massagepistolen Theragun Elite, som jeg rent faktisk var ret positivt stemt over, spurgte om jeg havde lyst til at teste deres seneste gadget: Theraface Pro.

Therabody tager deres passion for stødmassage og overfører det til ansigtspleje, i en multigadget, der både kan massere, men også rense og pleje dit ansigt. Massage-funktionen var ikke så svær at stole på, men lysbehandling med LED lys i rødt, blåt og infrarødt lys en anelse sværere - men så er der også en ansigtsbørste - og noget med mulighed for varme- og kuldebehandling. 

Jeg var jo godt nok blevet fortrolig med Foreo (læs her).Men alt andet lige burde denne 4-i-1 hudpleje-gadget kunne hjælpe mig med flere af de ting jeg forsømmer, hvad hudpleje angår. Og altså... den kan tilknyttes en app - Why not give it a spin?

Jeg har nu testet TheraFace Pro i en måned, og er klar med mine foreløbige tanker. 

ANNONCE
Theraface Pro - Test: Theraface Pro Theraface Pro

Så hvad kan den? 

TheraFace Pro har som sagt en del funktioner, og nogle har jeg fundet mere praktiske end andre. Og selvom jeg ved at lysstråling kan have en effekt på huden, er jeg til stadighed i tvivl om, hvorvidt jeg har tålmodighed til at køre en maskine nok over mit fjæs, til at den stråling som LED'er kan give, har en mærkbar effekt, men lad mig forklare - hvad dealen med LED-ringene er:

ANNONCE
Theraface Pro LED-ring - Test: Theraface Pro Theraface Pro LED-ring

TheraFace Pro har en LED ring som kan lyse med både rødt lys, blåt lys og infrarødt lys. 

Ifølge Therabody: Skal det røde lys bidrage til at mindske rynker omkring øjnene. Det blå lys skal bidrage til at mindske mild til moderat acne. Og det infrarøde lys bidrage til at mindske rynker og forbedre kroppens egen naturlige helingsproces. 

Det er muligt det virker i længden, men det er ikke noget jeg vil stå mål for - og helt ærligt ser jeg da bare som lidt ekstra lysgejl, som hvis man køber en god gamermus - der tilfældigvis har indbygget lys. 

Hvad den til gengæld kan, er noget i de øvrige funktioner: 
Ansigtsmassage
Silikonebørste
Mikrostrøm
og Theraface Hot and Cold Rings - varme- og kuldebehandlingen er tilkøbsgadgets, men det kommer jeg tilbage til.

ANNONCE

Umiddelbart ligner Theraface Pro en af de mange velkendte massagepistoler. Hvilket den i og for sig også er. 
Det er i hvert fald én af dens primære funktioner – at give ansigtsmassage ved hjælp af de 3 perkussive massagehoveder. Det virker ret godt. Ansigtsmassagen har haft særlig god effekt på mig, på dage hvor jeg har været stresset og haft spændinger i ansigtet, med en helt tydelig effekt af massagen, at jeg har slappet meget mere af om aftenen før sengetid. Det ene massagehoved er fladt - det andet er spidst og designet til at fange særlige problemområder og det tredje er: En silikonebørste.

ANNONCE
TheraFace Pro silikonebørste - Test: Theraface Pro TheraFace Pro silikonebørste

Silikonbørsten er ligeså meget en hjælp til at rense ansigtet, som det er en massagedims. Den lynhurtige slagmekanisme sætter børsterne i svingninger, der hjælper til at rense fjæset og løsne døde hudceller - som i sig selv er et problempunkt, hvis man har tendenser til acne. Det er også super nice. 

ANNONCE
Theraface mikrostrøm-attachment - Test: Theraface Pro Theraface mikrostrøm-attachment

En anden fed funktion den har er at den kan give mikrostrøm. TheraFace Pro har et hoved med to små sølvkugler som giver mikrostrømninger til huden, hvilket former og strammer huden, hvormed den også forbedre muskeltoningen i både ansigt og nakke. Der medfølger en strømførende gel, som man skal påføre huden for at få den fulde effekt af strømmen. Det kilder lidt, skal jeg hilse og sige - men det efterlader også ansigtet i en ekstrem afslappet tilstand.

De helt store fordele ved Theraface Pro er umiddelbart ansigtsmassage og regulær hudpleje, og det fungerer meget godt - selvom jeg ikke rigtig har fanget lyset, men den helt store gamechanger, gemmer sig i TheraFace Hot and Cold Rings. 

ANNONCE
Kuldering til venstre, varmering til højre - Test: Theraface Pro Kuldering til venstre, varmering til højre

'Theraface Hot and Cold Rings' er egentlig et ekstra tilkøb man skal foretage, så prisen for det samlede setup ser højere ud, end den i forvejen pebrede pris for selve maskinen. Men ringene er næsten need-to-have, hvis du spørger mig.

Kulderingen, fungerer egentlig som de der barbermaskiner med indbygget kølelegeme . Og den er en life-saver hvis man har hævede øjne - enten som resultat af en lidt for heftig bytur, eller hvis man er ekstra hævet og varm efter en hård workout. Det er altså en gamechanger - som muligvis også kan løses med et viskestykke og noget koldt fra fryseren. 

Kulderingen fungerer ekstremt godt, og hjælper til at nedbringe smerte og inflammerede muskler. 

Varmeringen som egentlig er en lille kegleformet dims, er mere sådan ahh varm og behagelig - og skulle ifølge Therabody reducerer spændinger og smerte (confirmed) og øge blodstrømmen (pas). 

ANNONCE

Med min forkærlighed for seje gadgets, og mit manglende overskud til hudpleje må jeg bare erkende at TheraFace Pro er et virkelig sejt apparat - fordi det er nemt.

Dog kommer jeg lidt i udfordringer nu her efterfølgende: Min kæreste har nemlig også fundet ud af hvor fed en gadget det er, og opfatter den nu som hendes egen (TheraBody må forklare hende, hvorfor den ikke er). Well, så må den jo bare være dobbelt så fed. 

Jeg tror ikke at Theraface Pro er for alle - jeg er sikker på, at alle kunne få glæde af den, men prisen for værktøjet er ikke helt lav. Hvis du er nået hertil, har du forhåbentlig dannet dig et overblik, over hvad jeg synes om maskinen - men hvad den wellness reelt er værd for dig, kan jeg ikke svare på, men det kan TheraBody, der har udgivet masser af oplysninger om deres nyeste gadget

 

Pris og tilgængelighed

Therabody TheraFace Pro koster 3149 kroner, mens tilkøbet af varme- og kulderinge koster 839 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce