Connery

Synstest Online - [Hjælp til selvhjælp]

Jeg har spottet en mand...

Synstest Online - [Hjælp til selvhjælp]
Har du nogensinde overvejet, om du egentlig går rundt, uden at kunne se en skid? Har du også prøvet at spotte en mand, med langt lyst hår, en fantastisk røv og.... Jeg stopper her!

Det jeg vil frem til er, at der dumpede en pressemeddelse ind fra min redaktør. Den handlede om, at vi mænd er idioter til at passe på vores helbred. Imens jeg skriver dette, sidder jeg f.eks med en dåseøl i hånden og æder chips.

Jeg fortsætter ind i et citat fra en fyr fra rigshospitalet:
”Mænd reagerer for sent på alle typer symptomer. Uanset om de har ondt i maven, tænderne eller noget helt tredje går der ofte alt for lang tid, inden de søger professionel bistand.  De håber, at det går over af sig selv. Derfor undrer det mig ikke, at det også gælder forholdet til deres syn,” siger Svend Aage Madsen.

Naturligvis er det en salgstekst for, at få mig til at tro på, at afsenderen som er Synoptik, kan løse alle mine problemer – men jeg klikker alligevel på linket, som leder til en ”Online synstest” – Resultatet er forventet. Mine øjne er perfekte, jeg kan se alt som jeg skal. Det er på én gang en lettelse, men på samme tid mangler jeg en undskyldning for episoden i nat.

Jeg gransker episoden... manden med det lange lyse hår. Jeg når frem til, at jeg nok skal stoppe med at drikke, for jeg har jo øjensynligt ikke brug for briller?

Hjælp til selvhjælp, læserservice og andet gøjl: Har du også spottet en mand? Så kan du have brug for briller, det kan du få en idé med en online synsprøve

Mit resultat var perfekt: Men lad os da sammenligne i kommentarerne herunder?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce