Connery

Super Bowl-prep: The Roethlisburger

Kend din burger!

Søndag nat melder Super Bowl 51 sin ankomst, og mens du forsøger at holde dig vågen om natten med budweisers, wings og snacks, så bør du altid lige ligge bunden om aftenen med en Roethlisburger.

Hvis du er lidt i tvivl om, hvordan man konstruerer denne kraftkarl, så har vi lige en hurtig opskrift klar:

ANNONCE

The Roethlisburger

2 æg + et skævt mælk/fløde

1 stort løg

250 g. hakket oksekød

Baconskiver (efter lyst)

2 skiver cheddarost

BBQ-sauce

salat + tomat (valgfrit..)

2 burgerboller

Steg bacon sprødt. Steg løgene bløde. Pisk æggene sammen med mælk/fløde og lav dem til røræg. Steg bøfferne. Skær burgerbollerne, så du får to bunde og en top. Læg bunden på tallerkenen og smør et godt lag BBQ-sauce på. Læg bøffen på, efterfulgt af en skive cheddar, som langsomt smelter. Læg salat og tomat på, efterfulgt af nummer to bund - repeat med BBQ-sauce, bøf og cheddar. Derefter en god håndfuld røræg samt bløde løg på toppen. Smid låget på, knap din Budweiser og dine bukser op og nyd det, champ!

ANNONCE
Super Bowl-prep: The Roethlisburger
Del

Seneste nyt

Annonce