Connery

Southpaw [Anmeldelse]

Jake Gyllenhaal flexer sine muskler i hårdtslående drama.

3 ud af 6 stjerner
Southpaw - Trailer
Scanbox - Southpaw [Anmeldelse] Scanbox

The Fighter

Bokseren Billy Hope (Jake Gyllenhaal) er en sand fighter. Han kommer fra fattige kår og er opvokset på et børnehjem. Nu er han den ubestridte WBC letsværvægts-verdensmester og lever det søde liv. Han bor i en kæmpemæssig villa, sammen med sin smukke kone Maureen (Rachel McAdams) og deres datter Lelia (Oona Laurence). I garagen står der kun de dyreste biler og huset er altid fyldt med Billys venner og crew, som han gavmildt uddeler guldure til i gave, bare fordi han kan.

ANNONCE
Scanbox - Southpaw [Anmeldelse] Scanbox

All Hope is lost

De mange slag er dog begyndt at påvirke Billys krop og sind og Maureen beder ham om at stoppe karrieren, før det måske er for sent. Billy indvilliger, hvilket skal vise sig at få store konsekvenser for hans fremtid og familie. Der er nemlig mange, der har interesse i at Billy fortsat tjener penge, så de arrangerer at skaffe Maureen af vejen, for at give Billy motivation til at fortsætte karrieren.

ANNONCE
Scanbox - Southpaw [Anmeldelse] Scanbox

Resurrecting the Champ

Southpaw er den klassiske sportshistorie om underdog'en, der mister alt, hvad han ejer og har, og mod alle odds kæmper sig tilbage til sejr og selvrespekt. Manuskriptet er skrevet af Sons of Anarchy skaberen Kurt Sutter og instrueret af Antoine Fuqua, der også stod bag den fremragende Training Day

ANNONCE
Scanbox - Southpaw [Anmeldelse] Scanbox

The Golden boy

Jake Gyllenhaal er en af de mest spændende og talentfulde skuespillere i Hollywood for tiden og leverer her en af sine bedste præstationer til dato. Det er impornerende at se, hvor dedikeret han er til projektet og hvor pumpet han er blevet til rollen. Han er 100% troværdig som bokseren Billy Hope.

ANNONCE
Scanbox - Southpaw [Anmeldelse] Scanbox

Imponerende C.V.

Ser man på hans CV, der bl.a. indeholder film som Donnie Darko, Zodiac, Prisoners, Enemy, Nightcrawler, Source Code, End of Watch, Brokeback Mountain og Jarhead, vil man opdage, at han ofte vælger mindre, men meget originale film, med skæve karakterer, der udfordrer ham som skuespiller og det kan man kun respektere ham for.

ANNONCE
Scanbox - Southpaw [Anmeldelse] Scanbox

Ikke noget knock-out

Desværre er Southpaw ikke endnu en perle på Gyllenhaals CV. Historien er alt for forudsigelig og klichéerne står i kø. Dramaet fænger aldrig, fordi karaktererne ikke er stærke nok og plottet ganske uopfindsomt. Derfor bliver filmen meget hurtigt kedelig. Synd, for Gyllenhaal fortjener en langt bedre film end denne.

ANNONCE
Drengerøvsfaktor og teknisk info:

Drengerøvsfaktor: 60%

Teknisk information:

Original titel: Southpaw

Land: USA, 2015

Instruktør: Antoine Fuqua

Medv.: Jake Gyllenhaal, Rachel McAdams, Oona Laurence, Forest Whitaker, Curtis "50 Cent" Jackson, Naomie Harris og Rita Ora

Genre: Action/Drama/Sport

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital

Spilletid: 124 min

Dansk bio premiere: 20. August 2015

Distributør: Scanbox

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce