Connery

Schoolboy Q lagde Århus ned.

Bøllehatte og inkarnerede fans dannede rammen for et brag af en koncert på Train.

6 ud af 6 stjerner
Stemningen var allerede i højt gear da vi ramte Train omkring kvart i 8, tirsdag den 20. maj. 

Jeg skulle ikke mene at have set en større forsamling af unge iført bøllehatte i Århus nogensinde. Det var ret tydeligt hvad der stod på menuen i aften. 

SchoolBoy Q!

ANNONCE
Schoolboy Q lagde Århus ned.
Train var pakket!

Man stod nærmest bagerst i mængden af mennesker oppe ved scenen allerede efter at være kommet forbi garderoben, og ingen stod stille. 

Under de to opvarmere steg stemningen selvom man ikke skulle tro at den kunne. Der blev rappet med af næsten alle hos begge opvarmerne, så det var ikke til at tage fejl af at dem der var derinde, var dybt inkarnede fans af både Schoolboy Q og hans crew. 

Koncerten startede officielt kl 20:00, men SchoolBoy Q gik på ca. 21:15 til et hujende og skrålende publikum. Dog en smule reduceret da to gutter valgte at fyre op for en fed nede foran lige inden - for herefter at blive smidt ud.

Settet bestod i en god blanding af numre fra hhv. Setbacks, Habits & Contradictions samt det nyeste udgivelse Oxymoron. 

Man kunne næsten mærke taget løfte sig da beatet til Collard Greens blev smækket på og alle på Train begyndte at hoppe med. Ligeså skete det på den andet populære nummer: Man of the Year.



Koncerten kunne ikke være mere vellykket. Et stort fremmøde og vanvittig stemning sørgede for at alle, uanset hvor inkarneret en fan, havde en fest. 6/6 Ninjaer! 

Kommer med glæde igen, næste gang han gæster DK
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce