Connery

Samsungs nye 65" buede TV er skabt til binge-watching

Er man en serie/filmfreak, så skal man også have det rette udstyr!

Jeg har over de seneste par uger haft fornøjelsen af at konsumere hoveddelen af min underholdning på en Samsung SUHD 65” buet TV til test. Deres nyeste topmodel beskrives ofte med følgende guldkorn:

Samsung sætter nye standarder for billedkvalitet med SUHD TV. Avanceret nanokrystal-teknik og et nyt skærmpanel sikrer en helt unik farvegengivelse. De mørke farver bliver mere dybe og de lyse farver vil stå endnu skarpere.

Og det er ikke bare en fængende salgspitch. Det er absolut det bedste tv, jeg nogensinde har set. No bullshit.

Ikke nok med at skærmen har utallige indbyggede apps og tv-tjenester, den er også smuk som bare fanden. Samsungs klassiske kurvede former på skærmen gør oplevelsen mere ’omsluttende’ som i biografen, og skaber en fin lille symbiose med tilskuerens placering i sofaen som et selvstændigt underholdningsunivers. 

ANNONCE
Samsungs nye 65" buede TV er skabt til binge-watching

Det er måske store, lange, kedelige ord, men så kan jeg gøre det lidt kortere – Du finder ikke mange bedre billedoplevelser på en buet skærm på markedet lige nu.

Da fragtmanden dukkede op med vores test-tv, lignede kassen noget, der kunne skjule en hel familie på flugt fra Mexico. Pakken blev åbnet og med lidt god vilje fik vi stablet den 33 kilo tunge buede skærm på benene og tændt for maskineriet – heldigvis havde jeg på daværende tidspunkt netop fået en røvfuld superheltefilm til anmeldelse, og det gik vildt for sig.

Der var ikke et øje tørt under hele scenen, og man følte sig nærmest nødsaget til at klappe saligt i hænderne, som de småakavede øjeblikke, når charterfly lander uden at styrte i døden. 

ANNONCE
Samsungs nye 65" buede TV er skabt til binge-watching

Som en del i deres nye kampagne har Samsung sat fokus på bingewatching, og vi har tidligere bragt nyheden om konkurrencen ’Catch up Grant’, hvor én heldig vinder får 100 dages bingewatching med et kæmpe Samsung-tv.

Hvad er bingewatching, er der måske nogen, der spørger om?

Bingewatching er et koncept, hvor man sætter sig i sofaen om morgenen, sætter en serie på og slukker igen, når solen står op igen dagen efter. Man ser i hvert fald mange afsnit i træk, og det er efterhånden blevet en nødvendig med det solide udvalg af serier med benhårdt kvalitetsniveau. 

ANNONCE
Samsungs nye 65" buede TV er skabt til binge-watching

Men men men, med så bundsolide serier på markedet, så fortjener de også at blive oplevet i fuld vigør. Derfor skal man kun i allersidste udvej sætte sig i toget med bærbaren på skødet og ørebøffer på ørene, da man ikke får den fulde oplevelse – både lydmæssigt og billedmæssigt.    

Bingewatching uden det rigtige udstyr er som at tørre røv i sandpapir – det bliver noget grasværk.

Personligt er jeg ikke en decideret binge-watcher, men mere typen, der har 5-6 serier kørende på samme tid, som jeg skifter i mellem i tide og utide. Bingewatching for mig sker, når lynet slår ned og serien rammer lige i solar plexus.

Skal man så have et Samsung SUHD-tv for at bingewatche? Svaret er definitivt ja. Ikke fordi bingewatching kræver det, men fordi du fortjener det. Har du mulighed for at investere i sådan en badboy? Gør det. 

ANNONCE
Samsungs nye 65" buede TV er skabt til binge-watching

Samsung har fattet udviklingen og gået skridtet videre med tv-størrelser, der kan konkurrence med hjemmeprojektorer. De har ikke en plads i ethvert hjem, men bør være en fast bestanddel af dit elektronik-ensemble, hvis du er typen, der har fraskrevet DVD-kvaliteten og udelukkende favoriserer Blu-ray, Full-HD og UHD. Det er ikke ligefrem et tv, der vil falde i enhver kvindes smag på grund af sin enorme størrelse – men så snart du viser fruen, at et afsnit af hendes reality-program er så skarpt, at man nærmest kan se deres forældres skuffelse, så er hun solgt. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce