Connery

Bingewatching, seriestress og en måde at vinde mere tid på.

Her er en mulighed for at få tid til at se op på ALLE dine to-do serier!

Bingewatching er et udtryk de fleste af os her på Connery kender alt for godt. Og vi har en mistanke om at mange af jer derude også er ret bekendte med det.

Udtrykket dækker over det at se mange afsnit af en tv-serie i et stræk. Det opstår i særdeleshed når hele sæsoner af serier bliver lagt online på en gang eller når en god kammerat får gjort en opmærksom på en serie, som man bare skal se: ”Har du set den der serie der krimiserie med James Spader? Det er med ham der spiller den vilde skurk i Ultron!”

Det er lækkert at blive underholdt af godt tv, og det er endnu bedre ikke at være nødsaget til at vente på det, og med den allestedsnærværende streaming, er bingewatching pludselig et fænomen flere og flere kender til.

Det største problem med bingewatching, er at man skal finde tiden til det. Det er altså ikke hver weekend der kan bruges på at se en ny sæson af med zombiegalskab, mens men ikke spiser andet end chips og cola zero. Ikke hvis man også gerne vil have et arbejde, et par venner og måske ud og opleve verden.

Og lige præcis det med ikke at have tid, er noget der faktisk spiller ind i vores hverdag...

ANNONCE

Manglende serietid kan føre til stress

”Det at se TV-serier fylder mere og mere af vores liv. Det er blevet en social markør og har stor betydning for vores identitet. Det handler ikke bare om at se de ’rigtige’ serier, men også om have set de seneste afsnit for at kunne følge med i samtalen. For en del kan det være anstrengende og føre til, at man føler sig stresset,” forklarer Celina Sari, certificeret psykolog hos PBM i Stockholm.

Det er altså noget så moderne som fear of missing out syndromet, der spiller ind her.

Men frygt ej, løsningen er nemlig på vej.

ANNONCE
The Catch Up Grant
Bingewatching, seriestress og en måde at vinde mere tid på.

Tænk hvis det eneste du skulle bekymre dig om, var at få færdiggjort alle de serier du gerne vil have set? Så er det slut med vennernes tarvelige spoilere; du kan være den der spoiler!

Vi er gået i samarbejde med seriehovederne ved Samsung, der har skruet en ret opsigtsvækkende konkurrence sammen: Catch up Grant.

Catch up Grant er en konkurrence, der giver travle serieelskere mulighed for et seriøst pusterum. En heldig vinder får i sidste ende lov til at tage til Himalaya med et kæmpe SUHD-tv i 100 dage. Selvfølgelig mangler du så en løn fra dit normale arbejde, men Samsung går ind og dækker vinderen ind, med et økonomisk tilskud.

Ja, lige præcis: Vi taler om tre måneders orlov i et tempel, hvor man ikke skal samle tankerne om andet end sig selv, og sine serier – ingen irriterende forstyrrelser som arbejde, socialliv eller irriterende venner og familie.

Bare dig. Og et kæmpestort tv. Og måske et par munke. 

ANNONCE
Catch Up Grant

For mere information, og for at deltage i konkurrencen så besøg: www.catchupgrant.com Ansøgningen skal senest være indsendt søndag d. 4. oktober 2015

Del

Seneste nyt

Annonce