Connery

Så meget får hvert medlem af The Avengers i løn

Det kan godt betale sig af være en grøn mutant eller opfinde et jernsuit!

Vi har tidligere bragt nyheden om, hvor meget Robert Downey Jr. kommer til at tjene på sin medvirken i Avengers: Infinity War I og II, men hvis vi vender blikket på hele heltegruppen, hvor meget tjener hvert enkelt medlem så?

Vi har gravet frem til lønsedlerne og rangeret dem fra lavest til højest - listen er baseret på Avengers-gruppens lønninger fra Avengers: Age of Ultron:

ANNONCE
Så meget får hvert medlem af The Avengers i løn

6) Mark Ruffalo - Bruce Banner/Hulk - 19,8 millioner kr. 

Skærmtid: 24 minutter

Lavest på listen finder vi Mark Ruffalo. Det er for almindelig dødelige mennesker en vanvittig lønseddel, men han rangerer alligevel lavest på listen. CGI-optagelserne fylder meget af hans rolle og udstyret er ret dyrt - Ruffalo får løn for sin rolle som Bruce Banner, på trods af at han også lægger ansigt til Hulken. Skærmtiden er sammenlagt Banner/Hulk-tid, så der er ikke meget Ruffalo i filmen. 

ANNONCE
Så meget får hvert medlem af The Avengers i løn

5) Chris Hemsworth - Thor - 38 millioner kr. 

Skærmtid: 14 minutter.

Tordenguden hiver lidt flere guldmønter hjem i baggagen på trods af noget mindre skærmtid en Bruce Banner. Han har ikke særlig meget skærmtid bortset fra sin diskussion med Dr. Selvig og så selvfølgelig de episke battle-scener. Han formår dog også at levere nogle ret ikoniske scener - blandt andet hans reaktion, hvor Cap America virker til at kunne rykke med Thors hammer. Priceless!

ANNONCE
Så meget får hvert medlem af The Avengers i løn

4) Jeremy Renner - Hawkeye - 48 millioner kr. 

Skærmtid: 20 minutter

Renner har fået langt mere spilletid (12 minutter i 1'eren) og er desuden en langt vigtigere brik i filmens historie. Desuden er han pt. en større stjerne end Hemsworth i Hollywood, så derfor sniger han sig foran tordenguden. 

ANNONCE
Så meget får hvert medlem af The Avengers i løn

3) Chris Evans - Captain America - 49 millioner kr. 

Skærmtid: 50 minutter

Mærkeligt nok har Evans ikke tjent særligt meget mere end Renner, når man tænker på, at Evans har næsten en times spilletid i filmen. Men muligvis har han sikkert lavet en vanvittig lønaftale i forhold til, hvor vigtig hans karakter bliver i Avengers: Civil War. 

ANNONCE
Så meget får hvert medlem af The Avengers i løn

Scarlet Johansson - Black Widow - 141 millioner kr. 

Skærmtid: 33 minutter

Med stort fokus på at kvinder skal have mere i løn, rammer frk. Johansson ind på listen med en vanvittig lønseddel. Hun har fået nærmest den samlede løn for de fire tidligere nævnte på listen, men hun har også opnået enorm popularitet siden sin introduktion i Iron Man 2 og hendes enorme succes i Captain America: Winter Solder. Og så er hun lækker.. 

ANNONCE
Så meget får hvert medlem af The Avengers i løn

1) Robert Downey Jr. - Iron Man - 282 millioner kr. 

Skærmtid: 45 minutter

Kongen af Marvel rammer ind på listen med dobbelt så stor en lønseddel som nr. 2 på listen! Han er på meningsmålingsfronten også den mest populære Avenger og med hans evige elskværdige douchbag-attitude og awesome Iron Man-suit, så fortjener han også hele pisset. 

Tjek også de højest lønnede superhelte nogensinde (som lige skal justeres efter Downey jr.'s løn i Age of Ultron!)

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce