Connery

Porsche 911 GT3 R

Hurtigere og lettere!

Porsche 911 er mere end en potensforlænger til mænd i 40'erne.. (Sorry, men nogen er nødt til at sige det).

911 GT3 R er en lækker lille racer, der er baseret på GT3 RS. En single-seat racer der kun vejer 1220 kg - og det med den 6-cylindrede boxermotor på 4 liter, ydende 500 hk.

ANNONCE
Porsche 911 GT3 R

Letvægtsdesignet på 911 GT3 RS modellen med den intelligente aluminium-stål komposit konstruktion har vist sig at være det ideelle grundlag for en racerbil. Taget, kølerhjelmen og  hjulkasser, døre, side- og bagsektioner samt bagklappen er lavet af særligt let kulfiber kompositmateriale (CFRP). Alle vinduer - og for første gang selv forruden - består af polycarbonat.

Motoren i den nye 911 GT3 R er en banebrydende fire-liters boxermotor, der stort set er identisk med den højtydende motor i 911 GT3 RS modellen, som kan køres på offentlig vej. Direkte benzinindsprøjtning, der opererer ved tryk op til 200 bar, samt variabel ventilstyringsteknologi sikrer en særlig effektiv brug af brændstof. Desuden giver sugemotoren en betydeligt bedre kraftudnyttelse og et større omdrejningsområde med maximalt drejningsmoment. Kraften fra den hækplacerede motor overføres til de 310 mm brede baghjul via en sekventiel sekstrins Porsche gearkasse. Som på 911 GT modellerne, skifter føreren gear via skifte-padler bekvemt placeret bag rattet.

...En tur på Nürburgring? Jo tak!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce