Porsche Boxster og Cayman får den klassiske 718 nummer

2016-udgaverne er lige på trapperne

10. december, 2015 - kl. 18:00
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

718 Boxster og 718 Cayman. Sådan vil 2-dørs centermotorsportsvognene fra Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG hedde fra modelårsskiftet 2016. Med betegnelsen 718 skaber mærket fra Stuttgart en relation til vejviseren for dette sportsvognskoncept fra 1957, som kunne fejre utallige succeser på mange racerbaner. 718 Boxster og 718 Cayman rykker tættere sammen både visuelt og teknisk. Begge modeller er fremover udstyret med lige stærke 4-cylindrede boxermotorer med turboladning. Roadster vil fremover ligge prismæssigt over coupéen – ligesom det er tilfældet for 911-modellerne. Porsche lancerer 718 Boxster og 718 Cayman på verdensplan i løbet af 2016.

Sådan lyder det fra Porsche i dag. Den klassiske 718 er en smuk smuk sportsvogn, der også har en flot trackrekord fra racerverdenen. 

Vi er spændte på at se hvordan det klassiske design kommer til at spille ind på nye designtræk for de to nye modeller, men indtil da, nyder vi lidt lækkert motorstøj i medfølgende video. 

The legendary Porsche 718 is back.
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen