Connery

PlayStation flyver under radaren

22 minutter om ugens spilnyheder og et smugkig frem på nogle af de spil, der er på vej. Alt sammen i et råt og uklippet OneTake.

Pixel.tv - PlayStation flyver under radaren Pixel.tv
Velkommen til Gamers OneTake. Et ugentlig tv-magasin om elektroniske spil, hvor du har mulighed for at få et overblik over nogle af ugens mest interessante nyheder fra spiluniverset i et råt og ucensureret OneTake.
 
Blizzard, der blandt andet er firmaet bag World of Warcraft, afviklede sidste weekend BlizzCon, hvor det blandt andet blev afsløret, at der kommer en ny udvidelse i det populære eventyr univers. 
Desuden har Blizzard nogle af verdens sejeste fans, når det gælder cosplay - se nogle af de bedst udklædte i programmet.
 
Har du et cosplay billede af dig selv eller dine venner? Så del det med os #gamersonetake og upload det på de sociale medier.
 
Sci-fi rollespillet fra Island EVE Online vil ikke stå tilbage, når det handler om en udvidelse, og de afslørede således, at der er nyt på vej til de hungrende fans.

PlayStation4 er et uundgåeligt emne i denne tid, derfor er der også flere historier fra Sonys kommende konsol, der i øvrigt er æresgæst i studiet. 
 
Hvordan er spillene, der er mulige at få fat i fra udgivelsesdagen? Hvorfor begynder PlayStation at overvåge os der spiller PS? Og kan man overhovedet få fat i den i DK, når den udgives d. 29 november? 
Er bare nogle af de spørgsmål, der bliver besvaret.

Uhyggelige spil har altid været uhyggeligt populære - nu kommer der et spil, der ser ud til at bliver det mest skræmmende spil nogensinde.

Der bliver naturligvis besvaret spørgsmål fra jer og talt om ugens udgivelser, der blandt andet kunne give grund til at støve sin PS Vita af.

Du er som altid velkommen til at sende dit spørgsmål eller komme med din mening omkring nogle af ugens emner herunder.
 
Vil du fordybe dig mere i nogle af ugens emner, så er der mulighed for at se mere tv om spil, gear og film på www.pixel.tv
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce