Connery

Opvarmning til næste afsnit af 'Game of Thrones'

Islands største bøf!

Opvarmning til næste afsnit af 'Game of Thrones'
Siden Goerge R.R. Martins bogsamling 'A Song of Ice and Fire' blev overført til serieformat gennem HBO i 'Game of Thrones', har trofaste fans siddet klistret til skærmen for at se en god kombination af nøgenhed, vold, indviklede plothistorier og vanvittigt interessante karakterudviklinger.

(SPOILERS)

I morgen er en af de mest interessante dueller nogesinde det største trækplaster i ugens afsnit - kampen for Tyrion Lannisters uskyld mellem Gregor 'The Mountain' Clegane og Oberyn 'The Red Viper' Martell.
Vi har tidligere set nogle få glimt af 'The Mountain' i de foregående sæsoner, men vi har aldrig fået ham ordentligt set an. Det har også gjort det muligt for seriens skabere, David Benioff og D.B. Weiss, at re-introducere rollen i flere forskellige omgange. Nu kom den endelige 'version' i form af Hafþór Júlíus Björnsson. 

Dette islandske helvede overvældede seerne med sin enorme størrelse i afsnit 7(sæson 4), men hvor stor er han egentlig?

Der er for nyligt blevet lanceret en lille dokumentar, som går i dybden med islandske giganter og deres interesse for vægtløftning og bodybuilding. Efter at have set videoen begynder man så småt at frygte for Tyrions skæbne!

Se med her:
ANNONCE
Bjerget og andre islandske bøffer!
Del

Seneste nyt

Annonce