Connery

OneTake - Vind den nye Nintendo 3DS

Og hør om ugens spilnyheder

Det er som det plejer; 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv i et program, hvor vi tillader os at fordybe os i spiluniverset.

I ugens program er der blandt andet fokus på Nintendo, der med et par spiludgivelser, en ny håndholdt konsol og et rygte om en TV-serie bygget op om Zelda, har skabt lidt buzz den forgangne uge.

Læs også: Zelda serie på Netflix?

Fighting-spil er forholdsvis populære i Danmark, og det tegner til, at 2015 bliver et godt år for fighting-fans - hør hvorfor.

Et nyt forsøg på en film om den danske Hitman er på vej.  I ugen, der gik, fik vi første trailer for den kommende film. Værterne kunne godt have ønsket sig, at man havde forsøgt sig med David Bateson; manden, der normalt ligger stemme til Agent 47, i rollen på det store lærred. Sådan er det dog ikke gået.

Se også: Interview med David Bateson

Som altid er der kommentarer fra jer, der ser med  og blandt ugens udgivelser finder vi blandt andet Evolve; et spil af folkene bag bla. Left4Dead.

Se også: Indtryk Evolve

Rygter om nyt indhold til Destiny er frigivet, nye muligheder i Dying Light, nyt eSport område på Pixel.tv og meget meget mere.

Se også: INSIDE - Hvis du er til eSport

Bidrag til konkurrence sendes til; [email protected] eller til; Pixel.tv - Rådmandgade 45a 1 - 2200 København N - senest torsdag d. 19. februar.

God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce