Connery

OneTake: Uncharted 4 - Game Awards - Xbox jubilæum

Og en ret sej konkurrence - er bare nogle af ugens emner

Det er OneTake, lidt mere julet end normalt – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi ser på ugen, der er gået.

Ugens blog: Om julestress

Xbox 360 fylder er fyldt 10 år! Hvad er dit stærkeste minde med Microsofts konsol? Et af de spil som Mads glæder sig til kommer tilbage er; Shadow Complex - Men hvorfor?

Har du fået set Pixel.tvs pakkekalender? : Afsnit 1 - med Jonas Schmidt

Nintendo, arbejder bag kulisserne, på en ny konsol og forskellige aktiviteter, der blandt andet involverer TV og film verdenen. En af de planer går tilsynladende på, at bygge en serie på Mario Kart, men hvordan skal det dog hænge sammen?

Læs også: Mario Kart som TV-serie?

De seneste udgivelser i Far Cry serien har solgt godt og er blevet taget rigtig godt i mod, nu bevæger serien sig tilbage i tiden og hvor man måske troede, at det kommende spil med unertitlen; Primal - blot var et lille sidespring, viser det sig at det skal være et fuldt blown spil. Første store prisshow er blevet afviklet, her var der mange overraskelser, specielt tog Nintendo nogle store priser. Fortjent eller ej, hvad synes du? Desuden har der måske været en mindre skandale - Vi ser nærmere på det.

Læs også: Vinderne af The Game Awards

Vi fik en ny trailer på Batman V Superman, værterne er ikke videre imponerede, men er tilgengæld spændte på et nyt Batman spil, der skulle være på vej?

Ugens spil: StarCraft II Legacy of the Void

I en tid hvor vi vælter os i gode udgivelser, får vi lige en ekstra godte, at give os i kast med; Uncharted 4 beta, der afvikles i de her dage, hvad synes vi om den og en opfordring om at komme at spille mod os i den kommende uge.

Spil med: Uncharted 4 beta (info kommer her og i fb gruppe)

Brugeraktivitet, hvilken film glæder i jer mest til i 2016? Og så hylder vi den hjælpsomme tone, der er på Pixel.tv, der blandt andet byder på et tip til et spændende spil. Der er Just Cause konkurrence; Hvis du havde en grabbling hook, hvad ville du så forbinde? Send os dit bud og deltag i konkurrencen om Just Cause 3 - Sendes inden d. 10 december kl. 12.00 til [email protected] Der har været stor succes for #PixelArmy, der har været med til at have indflydelse på et kommende dansk spil.

Læs også: Fallout 4 under vandet

Vi vender ugens største udgivelser; Rainbow Six Sige, Xenoblade Chronicles X og Just Cause 3

Anmeldelser: Xenoblade Chronicles X - Just Cause 3 - Rainbow Six Siege

I "Den Røde Kuffert" er der input, fra en der ser med - om det var tanken, at den indsendte kommentar, endte ud som den gjorde, er dog usikkert.

Følg Pixel.tv : Facebook - YouTube - Twitch - Twitter - Periscope - Snapchat og Discord

God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce