Connery

Thomas Bense [Ugens Insta]

Om guilty pleasures, spil og hvad man bruger weekenderne på som selvstændig

Der en masse spændende personer med interessante profiler på Instagram, men det kan være svært at finde rundt i, hvem man skal følge. Derfor hjælper vi dig lidt på vej med vores nye koncept ’Ugens Insta’.

På vores Instagram-profil @connerymag vil vi præsentere Ugens Insta, og i forlængelse heraf vil vi bringe et kort interview, der forhåbentlig giver dig lyst til at følge den pågældende Instagram-profil. 

ANNONCE

Ugens Insta

Thomas Bense. Manden, der står bag Pixel.tv og Snurbart.com, og så er han også tidligere kåret som Danmarksmester i beatbox og er blandt verdenseliten. Thomas frekventerer ofte Go' morgen Danmark på TV2, som spilanmelder. Udover spil er han vil med at stå på snowboard, skateboard og spille fodbold, hvilket desværre sker for sjældent på grund af arbejde. Men så længe ens arbejde samtidig er ens interesse, så er det helt ok, ifølge Thomas. 

Leger voksen ...

A photo posted by Thomas (@thomasbense) on

ANNONCE
Thomas Bense [Ugens Insta]

Hvad poster du på Instagram?
Billeder fra mine oplevelser eller bare tossede observationer fra hverdagen. Det er ikke nødvendigvis spil-relateret, det er i virkeligheden nok lidt en blandet "landhandel". Jeg kan afsløre, at indholdet ikke er helt så kontrolleret på snapchat. ( @thomasbense )

ANNONCE

Hvilken person, levende eller død, ville du allerhelst have middag med og hvorfor?

Kan jeg slippe for at nævne en eller anden berømt personlighed? For så må det være en af mine bedste venner Ruben, der desværre gik bort allerede som 21 årig. Jeg er virkelig ærgerlig over, at vi ikke nåede at opleve flere ting sammen. Han er tit i mine tanker og minder mig om, at livet faktisk er ret fedt, hvilket minder mig om, at jeg burde bruge noget mere tid med mine levende venner og familie NU.

ANNONCE

Hvad er din guilty pleasure?
Rom! Jeg kan virkelig godt li' et glas rom, gerne en god en af slagsen og bare med et par isterninger, så er det helt perfekt.

ANNONCE

Hvor finder man dig oftest en lørdag aften?
Et eller andet arbejdsrelateret sted #livetsomselvstændig.
På farten, som vært til et event, et foredrag, optagelser eller foran min computer, hvor jeg forsøger at finde en løsning på en eller anden udfordring, en artikel eller en aftale, der skal laves.
Når det er muligt, er jeg dog også ret glad for at komme ud, og det plejer ikke at gå stille for sig, det er bare alt for sjældent. 

UGENS INSTA

Kender du en spændende person der har fortjent at blive Ugens Insta på Connery? Send os et tip på [email protected]

Toilettet er den vej ... #CaptainAmerica #TheAvengers #hardårligmave

A photo posted by Thomas (@thomasbense) on

Når ens gæster ikke kan sidde stille ...! #bubblebutt snart på #pixeltv og på snap: thomasbense :)

A photo posted by Thomas (@thomasbense) on

Ok udsigt i dag ... #oneworldtradecenter #roomwithaview

A photo posted by Thomas (@thomasbense) on

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce