Connery

OneTake - Just Cause 3 bliver godt!

The Last of Us 2, PS VR, LEGO Dimensions og meget mere

Det er OneTake, som du kender – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi går i dybden med ugen, der er gået. Af flere omgange har vi i den forgangne uge set LEGO Dimensions præsenteret og det ser godt ud!

Læs mere: LEGO Dimensions

Et andet spil vi har fået et smugkig på er Just Cause 3 og her er der altså et ganske bestemt våben, der vækker begejstring En ny messe har set dagens lys, vi var et smut forbi og vurderer begivenhederne.

Læs mere: Spilmesse på dansk grund

Hvornår får vi besked om at der kommer et The Last of Us 2? De har jo allerede talt over sig alligevel.

Læs mere: The Last of Us 2?

Hvad kommer der ud af et samarbejde med firmaet bag Minecraft og dem, der blandt andet har givet os spillet om The Walking Dead? Det finder vi meget snart ud af.

Læs mere: Minecraft Story mode

Nyt initiativ fra et dansk universitet, der gerne vil tage spil seriøst, løftet sløret for nyt projekt. Rockstar Games er ikke spor imponerede over BBCs forsøg på at lave en film om tilblivelsen af GTA.

Læs mere: Rockstar angriber BBC

Det nyeste Metal Gear Solid har været en kæmpe succes, kan det virkelig passe at firmaet bag stopper med at udvikle den slags store spil? Der er skidt nyt om Star Fox Zero Ugens input fra jer, der ser med, indeholder blandt andet et bud på bedste Mario spil, men også et opråb om, at bruge ordet censur mere korrekt. #PixelArmy har været på spil igen ...Vi udnævner ugens soldat og blæser igen til kærlighedsspam - Er du klar til kamp? Det går ned lige her - Ammunition får du i OneTake. D

er har været gode spiludgivelser i ugen, der er gået, vi nævner de mest interessante. Har du set: Forza, biler og drømme ? I Den Røde Kuffert er der en opfordring til de kreative og en super sej præmie på spil

Følg Pixel.tv : Facebook - YouTube - Twitch - Twitter - Periscope og Snapchat

God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce