Connery

OneTake: Er Star Wars en fuser?

Det bliver af mange kaldt en "letvægter", men hvorfor?

Det er OneTake, som du kender det – 20 minutters råt, uklippet og uhøjtideligt spil-tv, hvor vi ser på ugen, der er gået. Der er kommet udgivelsesdato på Star Fox Zero, der kommer til Wii U.

Chat direkte med folk fra Pixel.tv og andre, der følger med; Discord

Påskeæg eller Easter-eggs i spil, er et kendt fænomen, i det nyeste Call of Duty spil, er der flere af slagsen. Vi taler desuden om fails, som vi oplever i mange af de store udgivelser, som eksempelvis Fallout 4.

Se også: Fails i Fallout 4

Nicolai Coster, spiller en større rolle i den kommende film; "Gods of Egypt", værterne er dog langt fra begejstrede.

Følg Pixel.tv : Facebook - YouTube - Twitch - Twitter - Periscope og Snapchat

Star Wars: Battlefront, kaldes af flere medier for en letvægter. Hvad er der nu galt med det spil, som så mange af os har glædet sig til?

Læs også: Pixel gæst - ikke tilfreds med Star Wars: Battlefront

I den kommende tid vil der blive afviklet en masse forskellige award shows. Et af de større af slagsen; The Game Awards 2015 - finder sted i December og de nominerede er blevet offentliggjort. Værterne synes det er en smule tidligt og at der mangler et par titler under kategorien "Årets spil" - Hvad synes du? og hvilket, af de nominerede spil; Bloodborne - Fallout 4 - Metal Gear Solid V: The Phantom Pain - Mario Maker eller The Witcher 3: Wildhunt, tror du løber med sejren?

Læs meget mere om: Game Awards

Når det handler om input fra jer, der ser med. Skal vi tale om en gammel "traver" - Hvilken platform er bedst at spille fra, kan man f.eks. dele det op i genre? #PixelArmy, opfordrer til en <3 hilsen for PS Danmarks Movember initiativ.

Læs også ugens blog: Glem Virtual Reality

Blandt ugens udgivelser, finder vi blandt andet; Star Wars: Battlefront - The Crew: Wild run og Assassins: Creed Syndicate til PC. I "Den Røde Kuffert" er der en fejring - Men hvilken? God fornøjelse

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce