Omega 1957 Trilogy Limited Editions

60 års jubilæum for tre ikoniske ure27. marts, 2017 - kl. 12:04
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Jeg var faktisk ikke klar over det, men 1957 skulle vise sig at være et ganske særligt år for Omega, der netop det år lancerede tre ganske ikoniske ure: Seamaster 300, Railmaster og Speedmaster. 

Nu tæller vi 2017, og det betyder at de tre modeller har 60 år på bagen - et jubilæum som Omega fejrer, ved at lancere en limiteret kollektion af de tre mekaniske ure.

Hvert ur bliver tilgængeligt i 3557 eksemplarer, og leveres i en box der er inspireret af den originale 1957 emballage, med søheste på låget, retro logo og beige for. Æskerne indeholder også to ekstra remme til hvert ur - en læderrem og en NATO-rem (<3)

 

Alle tre ure kommer i et finish af børstet, poleret rustfrit stål og med en sort urskive, og selvfølgelig urvisere med Super-LumiNova. Stållænkerne er blevet opdateret, så styrken og æstetikken er mere tidssvarende, og også her er der indgraveret et Omega retro-logo. 

Speedmaster 60th Anniversary Limited Edition 38.6mm

"Broad Arrow" var ikke blot det første Speedmaster, det var også det første armbåndsur med kronograf og tachymeter-skala.

Railmaster 60th Anniversary Limited Edition 38mm

Det originale Railmaster blev designet til dem der arbejdede tæt på elekrisk spænding. Den nye model bibeholder stilen fra klassikeren, men er blevet taget til et nyt højniveau for antimagnetisk resistance: Det kan modstå hele 15.000 gauss. 

Seamaster 300 60th Anniversary Limited Edition 39mm

Seamaster 300 er baseret på CK2913, og er bare en smuk smuk nyfortolkning af det klassiske '57 Seamaster. I'm in love. 

 

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen