Connery

Nyt fra Inkfest

To af Danmarks bedste tatovører sikrer det kunstneriske indhold på Inkfest fremover

Henning tatoverer Felix - Nyt fra Inkfest Henning tatoverer Felix

Copenhagen Ink Festival slår dørene og til den fjerde årlige festival i Tap 1 i København d. 15-17. maj 2014. Og det kommer til at ske med to af Danmarks bedste tatovører bag roret. Henning Jørgensen fra Royal Tattoo, der er Danmarks mest kendte tatovør gennem 30 år og respekteret i hele verden som en legende, træder sammen med Peter Madsen, fra Meatshop Tattoo, der er ekspert i dotwork og alternative stilarter, ind og tager kunstnerisk kontrol over Inkfest. 

De to tatovører skal sikre, at verdens bedste tatovører, indenfor alle stilarter, kommer til Copenhagen Ink Festival i 2014 og fremover. De vil sammen stå for udvælgelsen og sikre en høj standard, så kun de allerbedste tatovører kan opleves på Copenhagen Ink Festival.

”Jeg har sagt ja til at være kunstnerisk konsulent, fordi det er spændende at være med til at sætte standarden og sørge for at niveauet forbliver højt - og om muligt endnu højere,” siger Henning Jørgensen og forklarer:
”I kraft af min meget store berøringsflade med kontakter i branchen i hele verden, vil jeg gøre mit yderste for at kunne trække mange dygtige tatovører til København,  så danskerne får mulighed for at opleve nogle af de bedste kunstnere fra hele verden.”
Henning Jørgensen har netop fejret 30 års jubilæum for sit arbejde som tatovør i sit studie Royal Tattoo i Helsingør. Han har rejst verden tynd for hele tiden at blive dygtigere til sit fag og den dag i dag, rejser han til conventions i hele verden for at få inspiration.

ANNONCE
Peter Madsen - Foto: Peter Svendsen - Nyt fra Inkfest Peter Madsen - Foto: Peter Svendsen

Peter Madsen fra Meatshop Tattoo i København er kendt for sine specielle dotwork-tatoveringer, hvor klassiske nordiske motiver blandes med hans egen stil og inspiration.
”Jeg er dybt beæret over at få dette ansvar og føler mig i fantastisk selskab med så dygtig og erfaren en tatovør som Henning. Samtidig ser jeg frem til et fantastisk samarbejde med hele holdet bag Copenhagen Ink Festival og de mange dygtige kunstnere som kommer,” siger Peter Madsen, der vil få nye spændende stilarter til Inkfest.
”Jeg har valgt at sætte en masse energi og tid af til at headhunte nogle af verdens bedste alternative tatovører. Jeg kigger efter kunstnere med kant og motivation for det nye, det alternative, det vanvittige og det smukke. Min målsætning er at løfte niveauet for tatovering i Danmark både blandt kunder, men bestemt også i blandt tatovører,” siger han.

2014-udgaven af Copenhagen Ink Festival er den fjerde i rækken. Festivalen er vokset hvert år og næste år vil man kunne opleve 200 tatovører i Carlsbergs gamle tappehal, Tap 1, i Valby.  Arrangør Steen O.G  garanterer, at Inkfest næste år kommer til at blive endnu mere spændende og interessant.
”Det er fantastisk for Copenhagen Ink Festival at få to superdygtige folk som Henning og Peter, til at sørge for, at vi også fremover holder et kunstnerisk højt niveau. Vi glæder os meget til samarbejdet, og se hvilken retning, vi tager herfra,” siger Steen O.G. 

 

Læs mere på www.inkfest.dk

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce