Connery

Mr. Dynamo - Magician Impossible [Interview]

Hvilken slags magi falder kvinderne for? Det er blandt andet en af det ting, jeg har snakket om med den dynamiske tryllekunstner

Tredje sæson af det populære magishow; Dynamo: Magician Impossible, får premiere på Discovery Channel torsdag d. 5. september kl 2100.

Vi har snakket med den 30-årige engelske tryllekunstner, der er primær motor i Discovery programmet: Dynamo: Magician Impossible.
Programmet er pt. det absolut mest sete program på Discovery, og det er ikke uden grund. Steven "Dynamo" Frayne er nemlig vildt dygtig, og formår at trække magien frem i en disciplin der har været lidt slidt i den sidste årrække, og på samme tid er han enormt sympatisk at følge på skærmen.

Kan man lave damer med trylle tricks? Det er helt sikkert noget du sidder og tænker over nu, og det får du et ganske godt svar på midt i interviewet.
ANNONCE
Mr. Dynamo - Magician Impossible [Interview]

Hvor startede den magiske verden for dig?

Den magiske verden blev introduceret for mig af min bedstefar da jeg var 11 år gammel, jeg er 30 år nu, så for 19 år siden. Dengang tryllede jeg ikke fordi jeg ville være optrædende tryllekunstner. Det var for at stoppe nogle bøller fra skolen i at drille mig, og min bedstefar viste mig en form for magiske evner og teknikker jeg kunne bruge på folk for at distrahere dem og give mig en fordel.
Var det noget der virkede?
De plejede at mobbe mig og smide mig i en skraldespand og vælte den ned af en bakke, men en af de teknikker min bedstefar lærte mig, var at fjerne deres mulighed for at løfte mig fra jorden, så de på den måde ikke længere kunne samle mig op.
 
 

Hvornår begyndte du at optræde med tryllekunster?

Da jeg blev færdig med folkeskolen, begyndte jeg at gå mere op i tryllekunster, og min bedstefar delte endnu mere af hans viden, så det blev til en hobby for mig. Da jeg startede på college, var det et college langt væk fra hvor jeg var opvokset, der var ingen der kendte mig eller vidste jeg var blevet mobbet i skolen, så det var faktisk en frisk start. På min første dag, spurgte folk hvad jeg kunne lide at lave, hvorefter jeg viste dem nogle af mine magiske tricks. Det var den første gang folk rigtig accepterede mine færdigheder og alle ville se det, så jeg endte med at droppe ud af college, for at efterfølge en karriere som tryllekunstner.
Hvem er din største inspiration som kunstner?
Min allerstørste inspiration er min bedstefar, fordi han var vild med magi. Han var den eneste tryllekunstner jeg nogensinde har kendt. Jeg er også meget inspireret af Michael Jackson, David Copperfield, David Blaine og Derren Browns optræden og karriere. Der er så mange fantastiske folk jeg er inspireret af. Jeg er også inspireret af Usher på grund af hans koreografi og dans, og jeg har altid drømt lidt om at blande magi og dans til et helt spektakulært show. Måske kommer det til et teater i nærheden af jer, en dag. 
 
 

Hvad er din yndlings type af tryllerier?

Jeg synes at ethvert trick jeg laver er lidt anderledes. Jeg bruger forskellige typer på forskellige måder, fordi det kan være svært at forudse hvordan folk vil reagere i en given situation. Kvinder for eksempel, de kan godt lide en smule af den sexede magi… De vil gerne være lidt intime og så er du nød til at hive lidt lunefuld, sensuelt og romantisk magi frem! Og så er der fyrene, de vil ha cool magi. De vil gerne se folk køre en Mercedes rundt på en racerbane, med blindfold, eller at man kaster sig ud over kanten på en høj bygning og mirakuløst overlever. Fyre kan lide det farlige og kvinderne vil have dig til at være en helt. Hvis det er for børn, er sexede og farlige tricks ikke på banen, og så er man nød til at lave noget passende, der også virker inspirerende på dem.
 
 

Hvilken type af magi finder kvinder mest fascinerende?

Nu vil jeg være helt ærlig, det her er ikke sagt med en eneste flig af arrogance, men når det kommer sig til magi jeg har udført for kvinder, så skifter de altid emne og begynder at snakke om mine øjne. Jeg har åbenbart flotte øjne. Så hvis du spurgte en kvinde, ville de sige at magien ligger i øjnene.
 
 

Falder blondiner oftere for tryllekunster end brunette?

Jeg vil umiddelbart sige at det er ligeligt fordelt, meeen så er der jo en del blondiner der har farvet deres hår mørkt i hemmelighed, og vice versa. Kvinder skifter hårfarve som kamæleoner, de prøver at køre tricks af på mig.
ANNONCE
Mr. Dynamo - Magician Impossible [Interview]

Det er ikke så lang tid siden jeg så dig svæve ved siden af en London bus?

Korrekt. Jeg glemte mit rejsekort, så det var den letteste måde at komme på arbejde. Det var sjovt.
 
 

Mange folk på sociale medier ville gerne vide hvordan du svævede. Hvordan svævede du?

Det ville jeg også gerne vide. Jeg har ingen anelse.
 
 

Får du ikke mange kritikere når du laver så åbenlyse tricks i det offentlige rum?

Jo. Jeg tror at man altid vil få flere kritikere. Fordi vi bliver ældre, inklusive mig selv, bliver vi mere skeptiske og vil gerne have en illusion om at vi ved alt. Det er grunden til at jeg laver trylleri, fordi jeg gerne vil skabe øjeblikke der tager folk ud af deres hverdagsliv og vante situationer, for at få dem til at se verden i et andet lys. Der er to slags mennesker. Der er dem der VIL tro på magi og så er der dem der vil prøve at finde en logisk sammenhæng. Så længe begge slags taler om mig, må jeg gøre et eller andet rigtigt. Der er et fantastisk citat af en meget berømt tryllekunstner; Georgie Sunninger der sagde: For dem der tror, er der ingen nødvendig forklaring. For dem der ikke tror, vil ingen forklaring være nok.
Det opsummerer det hele.
 
 
 

Hvad er det bedste trick du nogensinde har udført?

Jeg tror min bedste tryllekunst for offentligheden, var at gå på vandet over Themsen. Det var i min første episode af Magician Impossible. En af mine personlige favoritter er et mindre trick jeg lavede ”mod” rapperen Tinie Tempah, hvor jeg med magi ændrede hans album cover. Der er nogle fantastiske tryllekunster i tredje sæson af mit show, der får premiere i jeres land lige om lidt, men jeg vil helst ikke afsløre noget af det. Jeg synes at episoderne fra Sydafrika og New York indeholder noget af det bedste jeg hidtil har lavet. Vi har også Samuel L- Jackson med i sæson 3 – jeg tror I vil synes rigtig godt om dét.
 
 

Hvad fordriver du tiden med når du ikke lige tryller?

Jeg har været en del til modeshows i Paris her på det sidste. Jeg kan godt lide tøj og fede udklædninger, så måske er der snart et Dynamo tøjmærke på vej.
 
 

Okay, det lyder spændende…

Så kommer jeg til at se bedre ud!
 
 

Hvad er det næste skridt for dig, nu når du næsten har erobret hele verden?

Der er stadig rigtig meget at gøre, min karriere er næsten lige begyndt, jeg er ung, jeg er lille, jeg er helt sikkert nød til at besøge Danmark som det næste. Kender du komiker og tryllekunstner Rune Klan?
 
 

Ja, han har tryllet med skinke foran vores dronning.

Han er fantastisk! Han er en af mine gode venner, giv lige et shoutout til Rune Klan.
 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce