Connery

Lær at surfe på Costa Rica

Hvis du ikke kan surfe, så kan du lære det nu, tag med på Surfertur til Costa Rica

Jeg har engang været på sportsrejse, eller rettere, det var et Roadtrip med en kammerat til Californien. Den sport der blev dyrket, er jeg faktisk ikke sikker på, kan defineres som sund… Men nuvel, det er en helt anden historie!
Jeg er íkke sikker på hende her møder op, men du kan jo håbe! - Lær at surfe på Costa Rica Jeg er íkke sikker på hende her møder op, men du kan jo håbe!
Da min redaktør smider denne besked rundt ”hvem skriver en artikel i samarbejde med Good Sport Travel, som gerne vil fortælle vores læsere, om en super fed Surferrejse til sommer?”;  så måtte jeg simpelthen slå til! Om ikke andet for, at komme tilbage i gamet, og få min skriveblokering afhændet, men ligeså meget fordi, der blev lagt pres på min overskridelse af den seneste deadline, som var for en måned siden!

 

Alexander, det er ikke godt nok! Nej jeg ved det, men du ved, der kom den her ræv, og…

 

Anyway jeg har taget opgaven, og nu skal I fandeme få Surfer tur for alle pengene!

 

Surfing in the USA med Good Sport Travel

Turen er præcis sådan, som du forestiller dig det. Det er smukke piger i Baywatch uniform, surferhår og din six-pack vil gro frem indenfor den første uge. Du bliver en del af en større gruppe af danske og amerikanske unge… og det ved vi jo godt alle sammen, hvad fører til!
ANNONCE
Mikkel, som fyren der ejer Good Sport Travel hedder, er lidt mere beskeden og beskriver turen som: En fed surfertur til Costa Rica, for alle mellem 13 – 20 år, som gerne vil lære at surfe, kite-surfe eller wind-surfe! Man vil opleve regnskov, vulkaner, junglen, svævebaner og der er livreddere og surfere på stranden fra solop til solnedgang.

Campen er for alle, og turen bliver tilpasset til deltagernes individuelle niveau, så alle kan være med! Der er desuden fuld forplejning – og så skal man bemærke, at vi ikke accepterer alkohol og euforiserende stoffer!”

 

Det jeg er sikker på Mikkel siger, er at undertegnede ikke har ret i min første antagelse og turen er langt mere seriøs end mit Road Trip – og for at være helt ærlig, så er det sgu nok egentlig meget godt!

 

Hvis du nu sidder og overvejer, at sige tak til os på Connery.dk for, at fortælle dig om den her tur eller tænker: ”Hey, jeg vil sgu egentlig gerne lære at surfe, komme til Costa Rica og få en oplevelse for livet!” eller tænker ”Yo, jeg for gammel til turen, men jeg kender én, som kender én, der måske vil af sted” så er linket til mere information her: Good-Sport-Travel.com

Og Surferturen kan du finde her

 

Det store spørgsmål som er tilbage, er vel egentlig: Kan du surfe, vil du gerne lære det – eller ender det simpelthen bare med et Road Trip til sommer? 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce