Connery

KIDD - Kiddæssancen [Anmeldelse]

.. er Kidd egentlig gift med natten?

4 ud af 6 stjerner
KIDD - Kiddæssancen [Anmeldelse]
KIDD er typen man enten elsker at hade, eller hader at elske. Sådan ville man indlede en anmeldelse, hvis man ville sikre sig en let måde, at affeje folk som værende haters eller trolls.

Og det gør jeg så! Men den unge Kidd er tilbage, for good eller for worse. For good, vil jeg vælge at sige. 
Kiddæssancen er lidt en sammenkogt ret, og man fornemmer hurtigt at der har været flere kokke ved gryden. Holdet af producere tæller blandt andet Rasmus Hedegaard, Lasse Pilfinger og ikke mindst Topgunn.

Mest af alt er Kiddæssancen en party-skive. Ligesom vi de sidste par år har skrålet med på Ik lavet penge, kommer Ryst' Pagne og tager over, og det meste af den nye plade følger med. Det rammer lige i centeret på den unge selviscenesættelsesgeneration, men hvis man lytter efter fortæller Kidd også en mere moden historie.

Kidd får også selskab af Kesi, der sammen fortæller historien om Kongerne af 2011 - Der jo var året hvor de unge fyre, i den grad fik omtale af alle de etablerede medier, som dansk raps nye håb. 

Husk at du ikke skal zappe over de to skits - de er rent blær!
ANNONCE
KIDD - Kiddæssancen [Anmeldelse]
Folk har så travlt med at snakke om Kidd - kan man nu regne med ham, og kan han regnes ud? Sidste gang anmeldere og kritikere roste Kidd til skyerne, endte de med at sidde tilbage med lange ansigter (og et skår i den faglige stolhed måske?), og derfor bliver der gået mere på listefødder denne gang. Er det endnu et mediestunt? Come on, ALT er et mediestunt. 

4 ud af 6 ninjas! Tilbage er der vel bare at sige: Why so serious? KIDD, hvis du inviterer til fest, er vi game!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce