Connery

Kanye West

Graduation

4 ud af 6 stjerner
Kanye West
Graduation betyder eksamen, og man må sige at den har Kanye bestået med glans. Som sidste album i college trilogien, der foruden "Graduation" også omfatter "The College Dropout" og "Late Registration", viser han her hvordan man skal gøre det shit for at det virker. Mister West er nu engang toppen af kransekagen indenfor sin genre, og sampler som ingen. På "Graduation" har han taget bidder fra kunstnere, som man næppe ville forbinde med hip-hop, og flettet dem ind i sine numre så betydningen er blevet en helt ny. Startende med albummets første nummer, som passende hedder Good Morning. Her gemmer der sig noget Someone saved my life tonight med gamle Elton John. Hen over Champion som både starter med, og indeholder bidder af det lækre Steely Dan nummer Kid Charlemagne.

Good life er ikke kun et suverænt dansenummer, men et nummer hvor han har samlet flere mestre som support. T-Pain suplerer ham og som baggrunds sangere hører man John Legend og Ne-Yo. Som en ekstra bonus er der samplet med Michael Jackson's P.Y.T.

Graduation har så mange facetter at man bare må høre albummet igen og igen, og for hver gang finder man nye og fede pasager. Kanye West er vokset med opgaven og har bestået sin eksamen med et sekstal herfra. 

Ekscusive me...where you saying something...you can't tell me nothing, ikke kun et fantastisk nummer, men måske også en hentydning til 50 Cent, som havde truet med at gå på pension hvis Kanye solgte flere albums end ham. Er Kanye synsk eller kender han måske bare sit eget værd, hvorom alt er så kan jeg kun sige at 50 Cent hellere må få booket den tid ved pensionsrådgiveren, for Kanye har slået ham så meget knock-out.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce