Connery

Jonny Hefty og Jøden er tilbage

Vild med dans eller dårlig stemning? Kylling er landet

En kælling kommer og tar' dig.

Jonny Hefty og Jøden er på plakaten igen.

De gamle drenge har netop skudt gang i en landsdækkende 20-års jubilæumstur, og i samme ombæring har det nye track 'Kylling' set dagens lys. Det umageligt magelige rap-makkerpar har holdt sammen i en ung menneskealder, og det seneste udspil er et shoutout til danske mænd, og et callback til fanbasen af gamle drengerøve, der er blevet både ældre, mere fornuftige og nostalgiske sammen med de to rimsmede.

Når Jøden og Aallerns undergrundsborgmester pludselig rapper om gamle kraner, kunne man, hvis man følger herrerne nærmere, måske tro at de selv føler sig lidt fanget i par-fælden, da begge har fået dame på, i løbet af de sidste par år. 

Herfra går det nedaf, i dag blir' ikk' en fee' dag
Du vil ud på stadion, hun vil i IKEA
Du har nogen grove tømmermænd og trænger til en fridag
Men I skal ikk' på grillbar, I skal til parmiddag

Men så slemt står det sgu nok ikke til for de to travere, der i hvert fald enten har fået lov til, eller skåret igennem derhjemme - og sagt: Nu tager vi fandme på kæmpe danmarks-turné.

Nummeret Kylling er nærmere end ode, der agerer opsang til de mænd derude, der trænger til at stramme op, nummeret er nemlig en opremsning af alle de grimme klichéer, som gør drengerøve dødsensangst for at binde sig: De frygtelige IKEA-ture, troldegrene, duftlys og sløjfer... Kampen om fjernbetjeningen og en evig kamp om at måtte hænge ud med drengern'.

Så selvom hele teksten kunne lyde som den underkuede mands slagsang nummer 1, siger titlen det hele hvis sangen føles som dit liv: Kylling.

Men selvironien er aldrig langt væk, når de to herrer hopper på scenen, så mon ikke de kommende Hefty/Jøden-shows, også gerne agerer supportgruppe for de fans, der har modtaget flere pisk end ben, i lidt for mange år?

Tjek 'Kylling' her - eller fang gutternes tourplan her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce