Connery

Højdepunkterne fra PlayStations E3 show

Masser af spilnyt og eksklusive titler

Spilmessen E3 er nu i fuld gang, og efter både Xbox og Ubisofts interessante presseafsløringer, kom turen i nat til PlayStation-lejren. 

Sony holdte en stram linje i deres show, et show der på ingen måde bød på nyheder på hardwarefronten, men til gengæld kørte fuldt på, med fremvisninger af kommende titler på platformen. 

I den opfølgende pressemeddelelse, kunne Sony løfte sløret for de seneste tal for deres konsoller: 

  • PlayStation 4 spillekonsol er i alt solgt i mere end 60,4 millioner eksemplarer til forbrugere verden over per 11. juni 2017
  • PlayStation-økosystemet har mere end 70 millioner månedlige aktive brugere i verden i slutningen af marts 2017.
  • PlayStation Plus har mere end 26,4 millioner betalende abonnenter verden over i slutningen af marts 2017.
  • Aktive PS4-brugere verden over har brugt mere end 600 millioner timer i alt per uge på platformen i slutningen af marts 2017.

Det er tal, der understøtter og overstiger, de formodninger, der længe har løbet rundt i spilbranchen: PlayStation er ubestridt størst i den nuværende konsol-generation. 

Der blev løftet slør for en række opsigtsvækkende nyheder, blandt andet i de eksklusive titler: Detroit, Horizon Zero Dawn: Frozen Wilds, og også præsenteret nyt materiale for de ventede titler: God of War, Spider-Man og Days Gone. Du kan se de mest opsigtsvækkende af nyhederne, i trailerne herunder - eller gense hele livestreamen, allernederst i artiklen. 

Også PlayStation VR fik en række fine nyheder med på vejen. Blandt andet finder Skyrim vej til virtual reality, og det nye adventurespil Moss. 

Desuden nyt i form af afsløring af Call of Duty: WW2 gameplay, Shadow of Colossus, Life is Strange: Before the Storm, Uncharted: The Lost Legacy, og meget mere. 

ANNONCE
God of War - Be A Warrior: PS4 Gameplay Trailer | E3 2017
Detroit: Become Human - PS4 Trailer | E3 2017
Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds DLC - PS4 Trailer | E3 2017
Days Gone - PS4 Stage Demo | E3 2017
PlayStation® Live from E3 2017 featuring the Media Showcase
Del

Seneste nyt

Annonce