Nu kan du bruge din smartphone som PS4 controller

PlayLink er landet

29. november, 2017 - kl. 21:14
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

PlayLink Reveal trailer
Del videoen med dine venner

Sidder du af og til, og bander over, ikke at have controllere nok, når der skal flere folk til din PlayStation 4? 

Well, nu er der kommet en nyhed, der delvis opfylder det behov. 

PlayLink er en ny familie af sociale spil fra PlayStation, hvor 2-6 deltagere sammen kan spille alt fra festquizzer til sangkonkurrencer. PlayLink-spillene åbner op for en helt ny spiloplevelse for venner og familier, der kun skal bruge en smartphone eller en tablet for at være med.
PlayLink er en ny og sjov måde at spille PlayStation med venner og familie. PlayLink-spillene er designede til at blive spillet i grupper – og det eneste der kræves er en PlayStation 4, et TV og en smartphone. I PlayLink-spillene kan 2-6 deltagere spille mod hinanden og bruge deres smartphone eller tablet som controller. Hvert spil har sin egen app, som deltagerne downloader i App Store – og så er deltagerne klar til at swipe, trykke og tegne sig til førstepladsen.

Altså, smartphonen fungerer godt nok ikke som en fuldblodscontroller, men en mere intermistisk erstatning i udvalgte spil, der understøtter PlayLink, og mere specielle features som quiz-buzzer, mikrofon og andre påfund. Sammen med den nye feature er der dukket seks nye spil op på PS Store, med det nye Planet of the Apes spil, som en af topkandidaterne:

 

 

Planet Of The Apes: Last Fontier
Del videoen med dine venner

Planet Of The Apes: Last Fontier er et uundgåelig spil for venner og familie, der elsker den fantastiske fortælling om Abernes Planet. Her bliver du medforfatter til fortællingen og får både abernes og menneskenes skæbner i hånden. Læs mere om Planet of the Apes: Last Fontier her.

Hidden Agenda
Del videoen med dine venner

Hidden Agenda er en interaktiv thriller, hvor deltagerne selv bestemmer handlingen. I jagten på morderen skal deltagerne holde hovedet koldt, arbejde sammen og bruge smartphonen til at træffe svære beslutninger, der ændrer historiens gang. Men pas på, for hver deltager har sit eget mål at arbejde frem mod! Læs mere om Hidden Agenda her.

That's You
Del videoen med dine venner

That’s You! er et spil, der handler om – dig! That’s You! er en sjov og underholdende festquiz, hvor op til fem familiemedlemmer eller venner kan finde ud af, hvad de i virkeligheden mener om hinanden. Find fx ud af, hvem der er den værste kok, den bedste til at overleve i vildmarken eller den største svagdrikker. Læs mere om That’s You! her.
 

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen