Connery

Gotham-serie kun på Netflix i 2015

Prequel til Batman ser snart dagens lys!

Gotham-serie kun på Netflix i 2015

I starten af 2015 kan vi se frem til endnu en lækker serie på streaming-tjenesten Netflix, nemlig Gotham. Serien er skabt som en forhistorie til den klassiske DC Comics-kreation, Batman, og følger derfor historierne, som (måske) i sidste ende leder op til den kappeklædte helt. Den følger i hvert fald historien om korruptionen i Gotham, som i stigende grad driver byen mod anarki. Men hvem skal så bekæmpe kriminaliteten, når Batman endnu ikke har set dagens lys?

Her træder en ung kommissær ved navn James Gordon på banen og fører teten! Konceptet lyder vildt fedt, og personligt har jeg altid været vild med en god prequel - så længe den lever op til sin kontekst, univers og karakter! Man får alligevel lidt bange anelser i forhold til denne serie - hvordan kan det fungere uden en reel Batman? Serien fortæller jo kun om Batmans gode ven og kollega, som forsøger at få byen på benene igen? Se traileren nederst i artiklen og giv din mening til kende!

ANNONCE
Gotham-serie kun på Netflix i 2015

Programbeskrivelsen lyder som følger:

Serien, der har premiere på Fox i USA, følger historien om hvordan Batman er opstået. I Gotham City møder kriminalassistenten James Gordon den unge Bruce Wayne, der lige har mistet sine forældre, i den urolige tid før the Dark Knight. Vi følger Gordons udvikling fra nybegynder kriminalassistent til politidirektør, mens han undersøger de forskellige lag af den korruption, der hersker I Gotham City. 

Serien byder på et stjernespækket hold af skuespillere, heriblandt Ben McKenzie (Southland, The O.C.), Donal Logue (Sons of Anarchy, Vikings, Terriers), Jada Pinkett Smith (The Matrix Reloaded, Ali, Collateral, HawthoRNe) og Sean Pertwee (The Musketeers, Elementary, Luther, The Tudors).

Actionserien henter sin historie fra DC Comics “Super-Villains and Vigilantes” og afslører et helt nyt kapitel, som aldrig før er blevet fortalt. Det timelange drama følger en politibetjents arbejde i en farlig og korrupt by, der vakler på kanten af det onde, og fortæller hvordan en af vor tids mest populære superhelte er opstået.

Serien virker til at åbne op for et hidtil uset kapitel i historien og vi venter i hvert i spænding til, at vi kan smide os i sofaen og nyde en forhåbentlig god serie!

ANNONCE
Gotham [Extended Trailer]
Del

Seneste nyt

Annonce