Frokosttip: Sådan tilbereder du levende blæksprutte

En farlig delikatesse - forkert tilberedning, og du bliver kvalt af sugekopperne...



14. december, 2014 - kl. 11:31
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Levende blæksprutte, Sannakji, er en af Koreas specialiteter. Blæksprutten tilberedes frisk fra akvariet, og skæres i stykker - blækspruttearmene forbliver aktive et godt stykke tid efter tilberedning. Det betyder at sugekopperne kan sætte sig fast i mund og hals, og flere dødsfald på denne konto er indrapporteret i tidens løb.

Her viser en koreansk kok, hvordan det tilberedes korrekt. Bon appetit!

Levende blæksprutte
Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen