Ford Fiesta 2017

Ford har netop præsenteret et ret varieret setup for næste version af Fiesta30. november, 2016 - kl. 14:51
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

I et land som Danmark, med så ekstremt mange minibiler i vognparken, må det være på sin plads at fremhæve, når der dukker interessante nyheder op i klassen. 

Og det synes jeg faktisk at der er, i Fords afsløring af næste generation Ford Fiesta. 

Modelserien har mange år på bagen, og det nyeste lineup kommer i fem ret adspredte varianter. Ford Fiesta Trend som indgangsmodel, Ford Fiesta Titanium for de udstyrsafhængige, Ford Fiesta Vignale for kvalitetsdyret, Ford Fiesta Active for minibilister med SUV-drømme og så Ford Fiesta ST-Line til dem der godt kan lide lidt benzindamp. Bare en lille smule. 

Fiesta bliver i det nye lineup, også første Ford til at gøre brug af B&O Play lydsystem. 

ST-Line

Modellerne er endnu ikke fuldt ud specificerede, men man vil kunne få motorer i 1.1 liters benzin sugemotor med 5-trins gearkasse (70 og 85 hk), og i en 1.0 liters ECOboost, i varianter fra 100 - 140 hk - alle med 6-trins gearkasse. Og en 1.5 liters TDCi motor med op til 120 hk. 

Priserne kendes endnu ikke, men en Ford Fiesta ST-Line med 1.0 liters ECOboost og 140 hestekræfter lyder sådan set som en sjov lille hverdagsmaskine, ikke?

Del videoen med dine venner
Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Relaterede artikler
Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen