Connery

Fem nyttige apps til din smartphone

Tit og ofte bliver apps bare downloadet og brugt en enkelt gang, dette er ikke tilfældet for disse...

Det er muligt det ser overvældende ud, men der er faktisk system bag galskaben. - Fem nyttige apps til din smartphone Det er muligt det ser overvældende ud, men der er faktisk system bag galskaben.
Let's face it: Applikationer kommer og går...
Ind imellem går jeg amok og henter en masse nye apps i håb om der er noget brugbart imellem. For det meste er det bare underholdning til en halv time, hvorefter de bliver slettet igen - spil er også noget der kommer og går, og på et tidspunkt rammer man bare enden af spillet eller enden af hvad man magter.
First of, tager jeg lige Facebook app'en ud af regnestykket - den bruger alle og det er åbenlyst hvorfor.
Ok, here goes:
ANNONCE
Gå op ad trapper er åbenbart en disciplin.. - Hallå Endomondo hvad med ned af trapperne?! - Fem nyttige apps til din smartphone Gå op ad trapper er åbenbart en disciplin.. - Hallå Endomondo hvad med ned af trapperne?!

Endomondo

Jeg er sikker på at Endomondo ikke behøver den helt lange introduktion. Kort fortalt er Endomondo en app, der benytter sig af din telefons GPS, 3G og andet kram, til at hjælpe med at holde styr på løbeture, cykelture, gåture og hvad end du kan finde på at gøre for at holde dig igang. Samtidig kan du nyde din musik, information om din hastighed, distance osv. Desuden er der et stort online community omkring det, man kan konkurrere mod eller støtte og heppe på sine kammerater.

Endomondo er nok en af de gode motivationsfaktorer for at jeg kommer ud på mine løbe- og cykelture. Det er super fedt at have styr på hvor god man bliver, og så er det top fedt at få instant heppekor fra facebook når man er ude på ruten.
ANNONCE
WeKnowMemes.com - Fem nyttige apps til din smartphone WeKnowMemes.com
Screenshot fra PC. - Fem nyttige apps til din smartphone Screenshot fra PC.

MightyText:

Jeg ved ikke om jeg er ved at blive gammel eller jeg bare er blevet for doven efter knapperne er blevet væk på telefoner. Ihvertfald er jeg en sløv SMS'er i forhold til tidligere. Det kombineret med at jeg bruger en del tid foran min bærbare, gør MigthyTest til en genial app for mig - sikkert også for mange andre Android-brugere.  App'en gør kort og godt, at man kan sende sms'er via sin bærbar.
I starten var jeg lidt skeptisk, men der er ikke meget hokus pokus over det.
Det er meget simpelt, man henter app'en, synkroniserer med sin google konto, får et link til en hjemmeside, voila - hurtig teksting! Brugerfladen er nem og intuitiv, da den minder om telefonens egen.
ANNONCE

The Whip:

The Whip er en lille simpel applikation der, når man svirper med telefonen laver en piskelyd. Simpel, ja - Ubrugelig? Hell No!

Har du en kammerat der er under tøffelen? I bet you do. Denne app er verdens bedste tortur instrument, til konstant at påminde ham om, at det er fruen der har taget bukserne på.
Se videoen nedenfor for uddybende forklaring.
ANNONCE
TED - Fem nyttige apps til din smartphone TED

TED Ideas Worth Spreading:

TED er tankevækkende og leverer indhold man forhåbentlig bliver klogere af. TED står for Technology, Entertainment og Design. På App'en kan du lytte til TED radio eller se de nyeste og mest populære videoer. Videoerne er for det meste rigtig spændende og er en fantastisk måde at slå tid ihjel i den offentlige transport. TEDs budskab er at dele viden og idéer, der er værd at dele, hvilket betyder at kvaliteten af indholdet altid er i top - desuden er det en non-profit organisation hvilket også hjælper på konceptet.
ANNONCE
Du ved jo du mangler en ny baggrund på din mobil... - Fem nyttige apps til din smartphone Du ved jo du mangler en ny baggrund på din mobil...

ScanLife:

Alle smartphones bør have en QR-scanner!
QR-koder bliver brugt flere og flere steder, til konkurrencer og nyttige opysninger mm. Forleden dag fik jeg en videoansvisning på hvordan jeg kunne tilberede mine kartofler i en mikrobølgeovn, win!
De fleste er også født med en eller anden form for scanner, men det er langt fra alle der er klar over hvad de hedder. Jeg vil anbefale ScanLife, som er rigtig hurtig til at opfange koder og den er nem at indstille, så man eksempelvis ikke får pling lyde osv. Der er ikke særlig mange forstyrrende elementer ved app'en og det er sgu rart.

Jeg er Android fanboy, ja - men disse apps har altså pendanter til iPhone. Hvad er jeres favorit apps, del endelig jeres mening!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce