Connery

Fast & Furious Car Show

Danmarks hotteste bilshow...

Nu kan I bilfreaks godt fjerne de gamle bilblade, vinterdæk og havemøbler fra garagen, for vintermånederne skal endnu engang bruges på tuning, styling og polering af bilen, inden den skal udstilles på Fast & Furious Car Show i weekenden 25.- 26. og 27 april 2008.
ANNONCE
Fast & Furious Car Show
Mere end 20.000 besøgende vil gå gennem indgangen når Streetfire Promotion for anden gang lukker dørene op for Danmarks hotteste og flotteste bil show i Fredericia Messecenter.
 
Fast & Furious Car Show er Danmarks, største og eneste bil show, der mixer alle topgejlede firehjulede under et og samme tag.

I Fredericia Messecenter, kan du på 28.000 kvadratmeter indendørs udstillingsareal, se Danmarks mest ombyggede gadebiler, amerikanerbiler, hot rods, motorcykler m.m.

Der vil være DTC-biler, dragsters, dragracingbiler, gokarts, traktortrækkere,  ja kort sagt alt, der er spændende at se på på 4 hjul, og som kan få både velvoksne drenge og halvgamle fædre til at slå øjnene op.
ANNONCE
Fast & Furious Car Show
Den 25. 26. og 27. april, lukker Streetfire Promotion porten op for Fast & Furious Car Show, et drømmeland for bilfreaks og bilernes tilbedere, og det bedste af det hele er, at du selv har mulighed for at bestemme, hvor fedt det skal være. For det er måske din bil, der skal vises frem.

Har du den mest ekstreme hjemmebyggede bil, så tilmeld den NU. Er din bil simpelthen bare det fedeste stykke lak arbejde nord for Alperne, så vis den frem her. Har du blot interessen for at se de fedeste fire hjulede vidundere, så er det med at komme af sted til Danmarks Hotteste Bil Show her og NU.

Se www.streetfire.dk
 

Connery.dk satser på at være til stede til eventen, hvad med dig?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce