Connery

Et åbent brev til den homoseksuelle version af mig selv der aldrig blev til

Kære Lasse,

Et åbent brev til den homoseksuelle version af mig selv der aldrig blev til
Jeg har nogle dårlige nyheder.
Du er homoseksuel.
Det er ikke det, der er de dårlige nyheder. Hvilket får mig til at genoverveje min måde at åbne dette brev på, men nu er vi her og du ved hvordan vi har det med at skulle gå tilbage og redigere..
Men jeg afviger fra min pointe.
 
De dårlige nyheder er ikke at du er homoseksuel, jeg tror faktisk kun at det vil være en forbedring på vores evne til at klæde os og holde vores form på (hey, jeg har kun stereotyper at arbejde med).
Nej, de dårlige nyheder er at du ikke er heteroseksuel.. Fuck.. Se, den formulering får også min pointe til at tage en forkert drejning.
Hvad jeg prøver at sige er at der findes en masse røvhuller i verden.. Nej.. Der findes en masse pikhov—nej den fungerer heller ikke.
 
Der findes en masse forfærdelige mennesker i verden. Ha! Der var den. Negativ ladet sætning.
Verden er fyldt med ignoranter og selvhadende personer der, som de aber de er, vil slynge deres elendighed og lort efter dig hver eneste gang de lærer om din seksualitet.
Jeg ville ønske jeg kunne fortælle dig at dette ikke vil tære på dig og at det ikke vil holde dig tilbage fra at være dit sande jeg, men desværre ved jeg at vi ikke er typerne der kan slippe ting så let. Vores chancer for selvmord er desuden også steget.
Jeg ville ønske jeg kunne fortælle dig at de førnævnte ignoranter kun vil være at finde i specifikke segmenter af befolkningen, men desværre er sandheden at de er overalt.
Jeg ville ønske jeg kunne fortælle dig at det aldrig vil komme for tæt på, men desværre er sandheden at dele af din familie aldrig vil acceptere dette.
Forskellen på os to – udover det åbenlyse - er desværre at du vil møde mere modstand end jeg nogensinde har oplevet.
Jeg beklager dette af hele vores hjerte.. Du valgte ikke at vi skulle tage denne vej.
 
Det er vigtigt at du husker hvem vi er. Vi er ikke perfekte og vi har også vores fordomme og du må aldrig lade hadet tage over.
Bevar dit had til dem der bevæbner deres ord med gift og sender dem ud i verden. Lad folk have deres meninger om dig så længe de forbliver stumme i dem.
Vi forstår ikke folk der vælger cølibat eller hvorfor nogle personer finder ekskrementer erotiske, men vi blander os ikke i deres ønsker og det er hvad der gør os til den bedre mand. Til den rigtige mand.
 
... Jeg har også nogle gode nyheder!
Shit.. Jeg var lige ved at glemme de gode nyheder i hele den her gravkammer stemning. My bad. 
 
De gode nyheder er at du kun vil opleve fremskridt for homoseksuelle, efterhånden som du vokser op.
Jeg vil ikke afsløre for meget, men der er en parade involveret og desuden vil der være muligheder for dig, som der ikke har været for dem før dig, ting der rimer med ”smægteskab”.
De gode nyheder er at du vil vokse op med en stigende tolerance og i et land der er på fronten af at løse disse uretfærdigheder der så længe har hersket.
Du vil have venner og familie der elsker dig ubetinget og aldrig vil dømme dig for hvad du er. Hold dem tæt.. de er helt okay.
Og.. glem aldrig at din kærlighed er ligeså ægte som alle andres.
 
Selvom du ikke eksisterer så findes der mennesker der gør, og som lever igennem hvad jeg kun ydmygt kan forestille mig er et tavst mareridt.
Jeg skal gøre hvad jeg kan for at skabe en verden hvor dette brev aldrig var nødvendigt.
 
P.S
. Til alle dine haters.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce