Connery

Den nye sæson af Game of Thrones launcher på samme tid i Danmark og USA

...De er ved at lære det.

Hvis der er noget vi så absolut ikke har tålmodighed til at vente på, i en verden så global som i dag, så er det de seneste afsnit af vores yndlingsserier.

Internettet arbejder nemlig hurtigt, og hvis man skal vente meget mere end 12 timer, så er chancen for at spoilerene rammer dig, ganske høje. Så kan man vælge at gå i cyberskjul i mellemtiden, eller også kan man være godt tilfreds, når eksempelvis HBO Nordic vælger at launche den nye sæson af Game of Thrones simultant...

ANNONCE

HBO offentliggjorde i dag, at den femte sæson af hitserien Game of Thrones får premiere i mere end 170 lande verden over simultant med premieren på HBO i USA søndag den 12. april kl. 21:00 lokal tid. Dette betyder blandt andet, at HBO Nordics abonnenter i Danmark har mulighed for at tage del i verdenspremieren, da sæsonpremieren med danske undertekster vil være tilgængelig fra kl. 03:00, mandag den 13. april.

ANNONCE

Siden seriens premiere, er Game of Thrones blevet et verdensomspændende fænomen, og samtidig HBOs største succes nogensinde. Sidste år var serien den mest ’søgte’ serie hos Google og den mest diskuterede serie på Facebook i USA.

Du kan gå Game of Thrones-amok i de relaterede artikler herunder.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce