Connery

Daredevil

...nu med sin egen Marvel-serie.

Daredevil

Det er efterhånden svært at lade sig begejstre hver gang en ny superhelteudgivelse rammer markedet, og skal man følge med i dem alle, så får man travlt. Snart udgiver Marvel endnu en serie. Det drejer sig om Daredevil.

Serien er skabt af Drew Goddard, og er baseret på tegneserien af samme navn. Drew Goddard er en ny mand i gamet, og fik sin instruktørdebut med den twistede film ”Cabin In The Woods” - han skal desuden instruere Marvel-filmen ”The Sinister Six”, der ventes at få premiere i 2016. Hovedrollen bliver spillet af Charlie Cox, der bla. har haft roller i "The Theory of Everything" og "Boardwalk Empire".

Manden uden frygt

"Daredevil" følger den blinde advokat, Matthew Murdock, der om dagen bruger sin tid på at få bugt med de kriminelle. Men om natten tager han sin dragt på og bruger sine skarpe sanser til at klare forbrydelser i byen "Hells Kitchen" (ja, det er svært ikke at tænke på Gordon Ramsey).

Han er kendt som "manden uden frygt", idet han ikke kan se sine fjender. Serien skulle være noget mørkere end resten af Marvel-universet, og traileren ser lovende ud. Det er dog ikke første gang, vi stifter bekendtskab med Daredevil. I 2003 kom der en film med samme navn på banen, og her havde Ben Affleck den røde dragt på, men filmen blev aldrig den store succes, og det vil man nu lave om på.

Serien får premiere d. 10 april - en måned før The Avengers: Age of Ultron - og bliver lavet i et samarbejde med Netflix. Ligesom med House of Cards, vil alle afsnittene blive tilgængelige samme dag. Så kan man selv vælge, om man vil se et af gangen, eller bruge hele sin tømmermændslørdag i selskab med den blinde superhelt.
Det er desuden blevet bekræftet, at serien vil hænge sammen med Marvel-filmene samt de to tidligere udgivede serier serier ”Agents of Shield” og ”Agent Carter”.

Se den nye trailer her:

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce