Connery

Danske studerende i semifinale om at få vist reklamefilm under Super Bowl

Og om at vinde 1 million dollars!

Reklamerne, der vises under Super Bowl finalen, er nogle af de mest sete i hele verden, og fire danske studerede har nu mulighed for at vise deres reklamefilm under den eftertragtede sendetid. De fire unge mænd deltog i Chipsgiganten Doritos’ reklamefilmskonkurrence ”Crash the Super Bowl”, hvor førstepræmien er at få sin reklamefilm vist under Super Bowl, 1 million dollars og en eksklusiv chance for at samarbejde med Warner Bros. Pictures, DC Entertainment og instruktøren Zack Snyder.

Ud af de 4.500 deltagende fra 28 forskellige lande over hele verden er de fire danske drenge udvalgt sammen med 49 andre semifinalister, der kæmper om en plads i finalen. Ud af disse 50 semifinalister skal der findes 3 finalister, og her kan du være med til at bestemme. Allerede nu kan du på Doritos.com se alle 50 reklamefilm og fra januar 2016 skal der stemmes om, hvem der skal i finalen! 

Uanset hvordan det ender ud, har det på ingen måde været spildt; samtlige semifinalister vinder nemlig 2.000 dollars og Rasmus, skuespiller i den danske reklamefilm, nåede at spise tre poser chips på en halv time! 

ANNONCE
Se det danske bidrag her
Del

Seneste nyt

Annonce