Connery

Danmarks dyreste bolig?

Har du 90 millioner kroner, du lige kan brænde af?

Hvis man synes, at de 760.000 kr. man for 6 år siden brugte på en lejlighed var mange penge, så burde man vist lige tage en kigger på ejendomsmægler Pernille Sams hjemmeside. Der finder man nemlig en ejendom til sølle 90 millioner gode danske kroner, ejendommen 'Solhøjgaard"
ANNONCE
Danmarks dyreste bolig?
Dog er det en sandhed med modifikationer, for når man nærlæser annoncen, så finder man ud af, at man faktisk får 2 ejendomme med i prisen, dvs. hårdt sat op; 45 millioner kr. pr. bolig.
Handlen er skruet sådan sammen, at man, hvis man skal købe Solhøjgaard, så skal man også købe Toftegaard og får hermed 2 boliger for prisen.
Jamen, så er det da en helt anden snak!

Hvad får man så for pengene? Ja, man får i hvert fald en mega stor grund på 100 ha, smukt med søer, remiser og arerjord, med mulighed for at oprette et internationalt golfcenter. Ja, hvad mere kan man bede om?

Er man modstander af sloganet "Fuck Heste!' og kan man rent faktisk lide dyrene, så findes der et stort ridehus med internationale mål, flere ridebaner, flere hundrede meter hvide hegn omkring foldene, perfekte staldforhold, allétræer mv. Et ægte paradis for både mennesker og dyr.

Det sidste citat står for Pernille Sams regning; jeg har ikke oplevet paradis og forestiller mig egentlig nok heller ikke noget i den retning.

Da hverken SU'en eller den fantastiske børneopsparing kan række til meget mere end et træ i baghaven, så er kundepotentialet nok ikke at finde blandt os dødelige Connery-brugere. Til gengæld kunne man sagtens forestille sig, at én af disse top 10 personer over Danmark rigeste, snildt kunne hive 90 millioner op af lommen.

Får Pernille Sams desuden de obligatoriske 1 eller 2 procent af salgssummen i salær, så er der også snart plads på listen til hende. Min, til tider uberegnelige lommeregner, siger at 2 procent vil give hende 1.8 millioner i hånden for at sælge ejendommene, men det er jo helt grotesk. De afregner nok (forhåbentlig) på en anden måde end mig. Hvis der er nogle sagkyndige derude, så giv venligst lyd fra jer.

Listen er fra Berlingske Nyhedsmagasin, september 2004. Se hele top 50 her.

       EJER                                          FIRMA                     FORMUE (I MIO.KR.)
1 Mærsk Mc-Kinney Møller       A. P. Møller - Mærsk              127.100
2 Familien Clausen                 Danfoss                                22.500
3 Familien Due Jensen            Grundfos                               18.200  
4 Familien Kann-Rasmussen    VKR Holding (Velux)               14.500
5 Familien Kirk Kristiansen       Lego                                     11.000
6 Familien Holch Povlsen         Bestseller                              10.200
7 Lars Larsen                         Jysk Holding                          7.800  
8 Herman Salling                    F.Salling                                7.300
9 Familien Louis-Hansen          Coloplast                               5.700  
10 Familien Westermann         GSA Invest (Widex)                4.800  
     
Et par links til andre boligmæglere med dyre boliger. Meget dyre boliger... 

Claus Borg Ejendomme
Ejendomsmægler Jan Fog
Ejendomsmæglerfirmaet Lilienhoff

Men hvad siger i? Kunne i finde på at smide så mange penge efter en bolig, hvis i vel at mærke havde så mange penge? Eller finde på at læse til ejendomsmægler, hvis det giver gode penge?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce