Connery

Connery siger ja til at støtte op om nosserne

Skal du ikke have et overskæg eller hvad?

Connery siger ja til at støtte op om nosserne
Kvinder er fra naturens side udstyret med reklamesøjler for deres mærkesager. Ben og bryster. Og når der skal laves noget opmærksomhed på kvinders sundhed, skal kvinderne bare rette to fingre i egen retning og pege på deres moneymakers og sige ”brystkræft.”  Eller få Lisbeth Dahl til at anlægge sig et plastikoverskæg og sige, at du skulle ønske dig at være en mand. Så er den sundhedskampagne i hus. Pengene vælter ind og alle er glade i ligestillingens tegn.
 
Det har desværre været sværere at få opmærksomhed på mænds sundhed. Mænd er ikke på samme måde udstyret med øjenattraktioner, som kvinder er fra naturens side. Kirurgisk er der også meget få muligheder for mænd. Derfor var der nogle australiere, der besluttede sig for at lade deres overskæg gro, for at gøre opmærksom på mænds sundhed. Siden 2003 har der været godt 1 million deltagere over hele verden. Hele ideen fik navnet Movember. 
 
Det hele går ud på, at man(d) går ind på:
 
dk.movember.com
 
og registrerer sig som bruger den 1. november. Så barberer man sit skæg af og uploader et billede af ens babyfjæs samme dag. Så lader man det gro til et rigtigt overskæg igennem hele november måned.

Idemændene tænkte måske ikke på deres brødre på den nordlige halvkugle, der er på vej ind i vinteren. Det kan betyde at antallet af snot-11-taller stiger ret meget i den kommende måned. Men hvad betyder det, hvis det kan redde liv?
 
Samtidig med at flere og flere bliver mindet om Freddie Mercury, kan man være med til at samle ind til forskning i prostatakræft. Den form for kræft mænd oftest bliver ramt af.
Venner, kolleger, arbejdsgivere, familiemedlemmer og andet godtfolk har alle mulighed for at spytte i kassen.

 

ANNONCE
Connery siger ja til at støtte op om nosserne

Giv et like og støt med en krone

Hvis du ikke orker at gro et overskæg eller synes det ligner pis, så har Björn Borg lavet et lille fremstød, hvor de giver én krone pr. "like" de får på deres facebook væg. Det er selvfølgelig  ikke så meget, men det kan jo være en ven eller to følger i dit "like" fodspor og du kan starte lavinen lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce