Connery

Bojack Horseman

Will Arnett og Aaron Paul i ny animeret sitcom, load op på sofaen, for nu er det tid til seriebinging, bitch!

Fredag blev Netflix's seneste sitcom tilgængelig. Hele første sæson på en gang - det kan vi nemlig godt styre... Så efter at have brugt en hel fredag aften i selskab med Bojack Horseman, Todd og Princess Carolyn, er jeg overbevist om, at det er nødvendigt at sprede budskabet lidt!

ANNONCE
Bojack Horseman - Bojack Horseman Bojack Horseman

Den fallerede seriestjerne

Bojack Horseman er en falleret 90'er sitcom-stjerne, der havde stor succes med 'Horsin' Around'. Han er sidenhen faldet hen til at bruge sin tid på at mindes de gode gamle dage, chikanere hans ekskæreste/agent, drikke en masse øl og hooke op med tilfældige kvindemennesker. Bojack har ikke så lidt issues, og det er omdrejningspunktet for den nye serie.

Bojack (Will Arnett;Arrested Development) bor i sit mansion, sammen med den umulige dovendreng Todd (Aaron Paul; Breaking Bad), der er uvelkommen husgæst. Horseman har fået et godt forskud for at skrive en selvbiografi, men da pengene er brugt og forlaget presser på, bliver hovedpersonen sat i en presset situation. Derfor får han sig en ghostwriter, der skal hjælpe ham videre i processen, og så går det ellers først galt.

ANNONCE
Will Arnett og Aaron Paul - Bojack Horseman Will Arnett og Aaron Paul

Genkendelige træk

Bojack Horseman er en animeret sitcom, der har mange fælles træk med Californication og Hank Moody, og gør flittigt brug af cutaway-scener, som vi kender dem fra Family Guy. Og når man trækker på genkendelige veksler fra to, så populære serier, ender man med en ret interessant kombi, der både er mere intelligent end Family Guy, og sjovere end Californication. Det hele bliver krydret med et univers hvor mennesker og dyr lever side om side - og især de antromorfe karakterer bliver sat i bås. Horseman er vild med sukker og gulerødder, Hans kæreste er catty, gossip girls er høns, osv.

ANNONCE

Tjek den ud hvis:

  • Du er vild med fallerede stjernetyper ala Hank Moody
  • Will Arnett-fan
  • Eller bare pjattet med wacky animerede sitcoms
Del

Seneste nyt

Annonce