Connery

21. december [Pakkekalenderen]

Bare rolig, den her når du også at få inden juleaften - hvis du vinder!

Vi er ved at nærme os jul, meeen, vi mangler nu lige at uddele at par gaver endnu. Here goes:

Dagens Julegave: 3 x 6 måneders Netflix gave-abonnement. Værdi ca. 450 per vinder.

21. december [Pakkekalenderen]

Hele 3 heldige vindere kan nyde alle de bedste serier of film fra Netflix, de næste 6 måneder!

Successerier som House of Cards, Orange Is The New Black og Derek og nu også den nye episke fortælling Marco Polo. Det er blot nogle af de originale serier, du eksklusivt får adgang til med et abonnement til Netflix. Underholdningen i juleferien er sikret, hvad enten du er til komedie eller action.


På Netflix kan du dykke ned i en verden af film og serier, og i december kan du glæde dig til den længe ventede originale serie, Marco Polo, som havde premiere 12/12. Marco Polo er fortællingen om den unge opdagelsesrejsende og eventyrer, der kommer til Mongoliet og bor hos kejseren Kublai Khan. Her møder han en verden af bedrageri, magtkampe, krig og kærlighed.

Du kan også se flere sæsoner af How I Met Your Mother, Homeland eller Mad Men – der kommer hele tiden nye sæsoner til – eller brug en decemberaften i selskab med kakao, konfekt og storfilmene Gravity og Kongens Store Tale.

I 2015 kan du glæde dig til sæson 3 af Orange is the New Black, House of Cards og Hemlock Grove, der alle kan streames eksklusivt på Netflix. Der kommer hele tiden ny underholdning til, så bare lad seriemaratonet begynde.  

Husk, Netflix er også den perfekte julegave til:

Veninden eller vennen, der har alt 
- der er masser af god underholdning at gå på opdagelse i

Kæresten, som ikke ønsker sig noget
- der er nok også noget at se for dig

Onklen, du har glemt at købe gave til 
- køb hurtigt og nemt online

Den travle børnefamilie, som har brug for et afbræk
- underhold både større og mindre børn, og slap af med din favoritserie, når ungerne sover

ANNONCE

Konkurrencebetingelser

Det eneste du skal gøre for at deltage, er at skrive dine kontaktoplysninger i formularen herunder, og klikke på "deltag".

Konkurrencen løber til d.24. december kl. 12, hvor vi trækker lod blandt alle deltagere. Vinderen vil herefter blive kontaktet på email, og vi forbeholder os retten til at offentliggøre vinderens fornavn på vores platform. Hvis ikke vi har fået kontakt til vinderen inden 1. januar 2015 - går vi til næste person i lodtrækningen. Held og lykke!

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt

Annonce