Connery

ASUS Zenbook [Ugens Gadget]

Siden sidst vi legede med Zenbooks, er der blandt andet kommet touch-panel i dem - men hvad ellers?

ASUS Zenbook [Ugens Gadget]
Siden vi testede ASUS U500 sidste år, er der ikke sket kæmpemæssige forandringer. Min største anke dengang, var at prisen for en high-end ultrabook med touchskærm, var ganske høj, og svær at komme i nærheden af. Det er der heldigvis sket en del ved. Hvor forgængeren sidste år, kostede 13.000 i touch-udgave, gør UX301 det muligt for "bare" 10.000. (Vejl. udsalgspris fra 12.999,- men dagsprisen er lavere.)

Men er den nye Zenbook, så bare en ultrabook med touchskærm? Yes, ASUS Zenbook UX301LA er såmænd bare en rendyrket high-end laptop, der kan det meste.
Zenbook-serien er fortsat en serie der er præget af lækkert design og kvalitetskomponenter, se bare videoen her:
ANNONCE
Zenbooken kommer blandt andet med en lækker envelope. - ASUS Zenbook [Ugens Gadget] Zenbooken kommer blandt andet med en lækker envelope.
Lækker finish
Endnu engang tager ASUS fat i aluminium til konstruktionen, denne gang har låget fået en ridseresistant coating, så du behøver ikke at frygte hverdagsridser. Skærmen er hængslet således, at tastaturet bliver hævet til en bedre skrivestilling, når du klapper maskinen op. Tastaturet er baggrundsoplyst, og det virker helt fortrinligt.
Modellen er udstyret med mini-hdmi og displayport, så i mange tilfælde skal du bruge et adapter til at koble op på eksterne skærme, heldigvis følger der dog et VGA-adapter med, resten må man selv investere i.

Afsindig skærm
En 13,3" skærm med IPS panel og en opløsning på 2560 x 1440 pixels, satte mine gamle trætte øjne på prøve, indtil jeg fandt frem til skærmens størrelsesindstilling - Måske jeg skal en tur til optiker...
Men skærmens høje opløsning gør UX301 til en habil arbejdsmaskine i sig selv, uden nødvendigvis at skulle tilslutte eksterne monitors.
ANNONCE
Grafik
Zenbooken er blevet udstyret med Intels HD4400 chipset. Hvilket egentlig er et udemærket onboard grafikkort, men hvis du leder efter mere grafikkraft, til tung gaming, så skal du altså gå efter 302-modellen.
Ydelsen i øvrigt er der ikke en finger at sætte på, men gør dig selv en tjeneste og anskaf dig modellen med SSD-disk, det giver altså lige det sidste nøk i performance.
ANNONCE
ASUS Zenbook
Model: UX301LA
Intel® Core™ i7 processor
Windows 8
Intel®HD 4400, Intel®  IRIS HD 5100 13,3" Full HD (1920 x 1080), QHD (2560 x 1440) IPS-panel
8GB RAM
256/512GB SSD
802,11AC, Bluetooth 4.0
Op til 8 timers batteritid
15,5mm, 1,2Kg

Dagspris: 10.479
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce