Connery

Assassins Creed annoncerer oldhistorisk add-on til undervisning

Interaktiv mumificering og andet gejl til historieglade

Nu er det på tide at få de uvidende Jakob Ditzelske skolebørn up to date med deres historie-viden, så de ikke ender med at forveksle en tur på Hjerl Hede med Game of Thrones og vikingetanks!

Assassin's Creed Discovery Tour lanceres i starten af 2018 som en gratis add-on til Assassin's Creed: Origins, et undervisningsbaseret story-modul, der underviser spilleren i egyptisk historie.

Initiativet er blevet til i samarbejde mellem Assassin's-teamet ved Ubisoft og historikere, egyptologer, undervisere og museer.

Discovery Tour udnytter spillets flotte grafik og imponerende arbejde med at bringe det gamle Egypten til live i et actionfyldt spilunivers. I Discovery Tour er alle de traditionelle spilelementer fjernet: Væk er vold og snigmordermissioner og i fraværet optræder en masse interaktive guidede ture om egyptiske traditioner og historiske begivenheder.

"Vi har ofte hørt fra yngre historielærere, at de har brugt Assassins Creed som udgangspunkt for dele af undervisningen. Vi har altid taget de historiske elementer seriøst, og med Discovery Tour tager vi skridtet videre," fortæller Jean Guesdon, spillets kreative instruktør, i et interview med os i London.

ANNONCE

I samme ombæring har Ubisoft igangsat et projekt der hedder 'The Hieroglyphics Initiative', et projekt der baseres på Google TensorFlow, som har til formål at simplificere oversættelse af hieroglyffer, for at gøre det tilgængeligt for alle der måtte have interesse heri.

Assassin's Creed sniger sig op på 10-års jubilæet inden længe, og det tangeres i år med udgivelsen af Assassins Creed: Origins, der finder sted i det historiske Egypten.

For de uindviede er Assassin's Creed et action-spil, der ved hjælp af sci-fi-plot devices sender gameren ud på missioner i verdenshistorien. Serien har indtil videre bragt spillere omkring Italien, Spanien, Frankrig, Caribien, det nykoloniserede Amerika - og i det seneste spil går turen altså til det Egypten; Pyramider, Kleopatra og Julius Cæsar.

Læs mere om Discovery Tour på UbiBlog.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce