Connery

Artistspotlight - Kygo

Advarsel! Sommervibes og godt humør kan forekomme.

Artistspotlight - Kygo
Det kan være at du allerede har hørt om ham, hvis du lytter meget til elektronisk musik. Kygos første upload på soundcloud er nu omkring et år gammelt, og han har allerede over 110.000 followers dags dato! Hans Facebook side er også vanvittig populær med næsten 167 tusind likes.
 
De mange likes er også til at forstå. Den 22 årige nordmands remixes og få originale numre har sin helt egen stil. Hans beats fylder luften med sommerstemning, dur klange, samt perkussive elementer der tilsammen danner en helhed lige til at slupre i sig. Hans mest populære remix indtil videre er af Ed Sheerans ”I See Fire”, titelsangen til den anden Hobitten film: ”The Desolation of Smaug”. Den har lige nu 2,8 millioner plays på soundcloud og samlet omkring 12 millioner views fordelt på flere youtube videoer.
ANNONCE
Artistspotlight - Kygo
De sidste par måneder har der været et upload hver måned og man kan downloade hans remixes gratis på hans facebook hvis man blot synes om hans side. Hans seneste remix af Syn Coles – Miami 82 der er knap en uge gammelt.

Han er så småt begyndt at blive et større navn på live scenen. Han skal blandt andet spille i New York den 20. juni som hovednavn og til en EDM festival kaldet Electric Forest der kører i Michigan fra den 26. til den 29. juni til sommer.
ANNONCE
Så hvis du er nede med gode rytmer, dejlige melodier og totalt lækre remixes, så er Kygo helt sikkert et lyt værd.
Del

Seneste nyt

Annonce