Connery

8 Skridt mod at blive en DÅRLIGERE facebookven

Er du en af dem der har fået lidt for mange venner efterhånden? Her kommer et par gode råd til at slippe for en del af dem

I søndags, faldt jeg over en artikel på Mashable, der omhandler 14 punkter der gør dig til en GOD facebookven. Den var ret tynd, men vi kommer nok til at se oversatte danske versioner inden længe... Ellers har vi set dem før. Men inspireret af denne, har vi valgt at liste nogle ting op, der gør dig til genstand for ekstreme mængder af irritation, måske får dig af newsfeedet, eller i bedste fald får dig blokeret for bestandigt... Without further ado: 8 skridt mod at blive en dårligere facebookven
ANNONCE
Bonus tip: Du skal også være en grammar nazi. - 8 Skridt mod at blive en DÅRLIGERE facebookven Bonus tip: Du skal også være en grammar nazi.

"Synes godt om": ALT

...men ikke løbende. Gå på Like-rampage. Udse dig en facebookven, og like ALLE statusopdateringer uden undtagelse et halvt år tilbage. Like også alle billeder, alle check-ins og alle Justin Bieber afspilninger fra Spotify.

Husk det handler om at få din ven til at føle at du synes god om. Det gør man bedst i stor volumen. Lidt ligesom med de 21 genstande, Sundhedsstyrelsen foreslår en mand bør drikke om ugen (Læs: Hvad en mand max bør drikke).
ANNONCE
8 Skridt mod at blive en DÅRLIGERE facebookven

Tryk "Måske" på alle facebook begivenheder.

Og glem så alt om nævnte begivenhed. Tilbage i folkeskolen lærte vi alle sammen, at måske betyder JA for afsender og Det-skal-du-ikke-regne-med-men-jeg-vil-ikke-sige-nej-fordi-du-måske-bliver-såret for modtageren. Og deraf er det det ultimative douchebag-move som inviteret gæst.
ANNONCE
8 Skridt mod at blive en DÅRLIGERE facebookven

Undlad at lave vulgære og sjofle opdateringer fra din yderst kontrollerede vens facebookprofil

Okay, hæng lige på her. Hvis du uden videre har adgang til din KONTROLLEREDE kammerats facebook profil, er det fordi han/hun trænger til at miste kontrol og trænger til spænding - hvis du kommer forbi en profil der tigger og beder om et dirty facerape og IKKE gør det, er du en dårlig ven. Punktum.
ANNONCE
Et spørgsmål man aldrig aldrig må stille en mand der har drukket for meget vin. I fuld offentlighed - 8 Skridt mod at blive en DÅRLIGERE facebookven Et spørgsmål man aldrig aldrig må stille en mand der har drukket for meget vin. I fuld offentlighed

Drik dig fuld og begynd at facebookchatte med en tøs du har et crush på.


- Drik dig fuld og tro at det generelle facebook-opdateringsfelt er en sikker chatlinje til en tøs du har et crush på.

- Drik dig fuld og vær klar over at du skriver opdatering om den tøs du har et crush på, til den brede offentlighed. Glem det igen med det samme efterfølgende.

ANNONCE
Happy Birthday App - Ligegyldighedens Sauron - 8 Skridt mod at blive en DÅRLIGERE facebookven Happy Birthday App - Ligegyldighedens Sauron

Ønsk alle tillykke med fødselsdagen

Men gør det med en automatiseret app. UNDLAD at gøre det IRL. På den måder er der absolut ingen tvivl om hvor mange fucks du giver.
8 Skridt mod at blive en DÅRLIGERE facebookven

Prik dine homies i vildskab. Derefter: Prik dine venners kærester.

8 Skridt mod at blive en DÅRLIGERE facebookven

Del facebookkonkurrencer i vildskab

Deltag i ingen af dem. Det er ikke dig der skal have spam, bare hele din venneliste. Del alt med bare den mindste opfordring til deling.
ANNONCE
10 minutters field case study = No love og minus 7 facebookvenner. MÅSKE - husk det handler om at være vedholdende vag. - 8 Skridt mod at blive en DÅRLIGERE facebookven 10 minutters field case study = No love og minus 7 facebookvenner. MÅSKE - husk det handler om at være vedholdende vag.

Vaguebooking

Normalt er det her alle teenagepiger og depressive personers holdeplads. Det er Æslet fra Peter Plys. Og det er din allerbedste mulighed for at miste en masse facebookvenner. Vaguebooking er et udtryk der er opstået som beskrivelse på vage facebook statusopdateringer, hvis intention er at få "vennerne" til at spørge ind til hvad problematikken er...

Eksempler:
Nogen gange tror jeg simpelthen ikke det er det værd.
Smiler udenpå men græder indeni
Så blev den dag lige ødelagt!
Hvis ikke jeg var træt af mit liv før er jeg nu.
Fuck dig dit svin
:'( (alenestående tudesmiley)

Det er bare et par af de foreslag der virkelig kan få dig til at gå ned i størrelse på vennelisten - krydr det gerne med et "Det vil jeg ikke snakke om på facebook" HVIS nogen rent faktisk spørger ind til det.
ANNONCE
Til sidst vil jeg da lige opfordre dig til at "synes godt om" denne artikel, hvis den har bragt dig et smil. Cheers.
Del

Seneste nyt

Annonce