Connery

6 latterlige ting jeg er bange for

Hvorfor ikke?

jeg er trolden trolderik en rigtig trold med hale og den sidder lige der hvor andre har finale -  6 latterlige ting jeg er bange for  jeg er trolden trolderik en rigtig trold med hale og den sidder lige der hvor andre har finale
Før du fortsætter med denne artikel så lad mig gøre det 100 % klart at overskriften ikke har nogen dobbelt betydning, eller at artiklen har et formål, udover at klokken lige nu er midt om natten, og jeg sidder og skriver det her, fordi jeg ikke kunne komme på flere platte manifesteringer af ord der indeholder 2 ord der ikke har noget med hinanden at gøre (Jeg smed mit pas i en skål med pasta. Skrev ”LAMPE” og satte det på min tv skærm. Photoshoppede en vædder oven på en seng, jeg er ligeglad med at det ikke staves med 2 v’er. Tog et billede hvor jeg holder en bog.
(Jeg skiftede endda tøj for den sidste).
 
Du er officielt blevet advaret!
ANNONCE

1. Rotte i toilettet. 

Jeg læste engang om hvordan det hænder at rotter kravler igennem kloakrørene og så popper op i ens toilet, og endda kan kravle ud af kummen og så bare være fyldt med lort og bakterier overalt i dit hjem, eller kun badeværelse hvis døren var lukket.
Det virker måske ikke som den dummeste frygt at have, eftersom at det sker – ofte – og at rotter spreder pest og død med dem.
Men, jeg er ikke bange for rotter…
Jeg syntes faktisk rotter er søde nok, lidt ligesom en stor mus.
 
Jeg er bange for deres tænder.
 
Når jeg sidder på toilettet vil jeg næsten med sikkerhed, i det tidsrum, tænke på at en rotte vil komme op igennem vandet og ud af rent instinkt, bide mig i pikken.
  

2. Mordere.

Jeg har en til tider usund og bizar fascination med den mørke side af verden.
Hvilket er veldokumenteret under min skribentprofil.
Jeg kan sidde og høre en spændende samtale eller se en fantastisk film og bare være enormt uinteresseret, medmindre der pludselig nævnes noget om menneskelig elendighed og ødelæggelse så er jeg der med det samme.
”Ja, det er et spændende foredrag han giver på amerikanske mediers indflydelse på resten af den vestlige verden. Men, kunne han ikke lige smide noget død og ødelæggelse ind imellem.”
 
Anyway.. Jeg er også bare en kæmpe pussy når det kommer til at håndtere alt den her viden jeg har om mordere og sociopater.
Hvilket er grunden til at jeg tit vil kigge mig over skulderen når jeg er ude om natten, jeg vil aldrig have et skab åben og lige nu sidder jeg og bliver nervøs over om der er nogen bag mig (det var der ikke).
Det behøver ikke engang være en rigtig person. Efter at jeg havde set ”Jeepers Creepers” gik jeg i flere måneder og kiggede op i luften.. efter et flyvende fugleskræmsel!
 

3. Er jeg en morder?

Denne her hænger muligvis sammen med nummer 2 på listen.
Altså, jeg ved godt jeg ikke er en morder. Det er ikke sådan at jeg til tider vågner op fra et black-out i et fremmed hus med blod overalt og en grydeske i hånden og bare tænker ”Well, shit.”.
This is not an admission of guilt. (I am speaking to my family now).
 
Jeg har bare til tider tænkt over om jeg ville kunne gøre det. Ville jeg have det dårligt over det? Hvortil jeg ankommer: At det ville jeg. Men, jeg ved det jo ikke med sikkerhed.
Desuden kan jeg finde mig selv ude i naturen og være helt fri for samfundet og kaos og biler og mennesker og min første tanke er ”Det her ville være et godt sted at dumpe et lig”.

 
4. Trolderik

Da jeg var en meget lille dreng sad jeg en dag og så tv som jeg havde gjort så mange gange før.
Jeg sad naturligvis 30 cm. fra fjernsynet med en nakke der var ved at knække, fordi børn er dumme.
Børne tv var fucking fedt i 90’erne! Til tider lidt voldsomt og upassende, men fuck it! Jeg var ikke til at slå ud.
 
.. Indtil Trolderik tog skærmen og for evigt arrede mig med mindet om de døde sorte øjne der kiggede direkte ind i min sjæl og stjal min nattesøvn fra mig.
Første gang Trolderik kom på skærmen skreg jeg; Jeg turde ikke rejse mig, så jeg kravlede væk – under et bord – imens jeg græd og var fyldt med panik og angst for dette uhyre.
Burn in hell you monster!
 

5. Folk der smiler hele tiden.

Jeg stoler ikke på dem.
 

6. Kigge ind i mikroovnen. 

Jeg ved at denne her er bullshit. Det er noget mine forældre fortalte engang jeg stod og gloede grådigt på en pakke popcorn i færd med at poppe.
Jeg har sidenhen undersøgt sagen og ved nu at jeg ikke dør af at kigge ind i mikroovnen.
Men ved gud, hver gang jeg prøver er der noget indeni i mig der bare flår mig væk fra den. 

Har DU latterlige ting du frygter, kære læser? 
ANNONCE
Læs også: 4 grunde til at vælge Connery
Del

Seneste nyt

Annonce