Connery

5 Undskyldninger til familien hvis liv jeg forvandlede til The Purge.

Sååå...

5 Undskyldninger til familien hvis liv jeg forvandlede til The Purge.
Så det vil se sig at der ikke er noget der faktisk hedder ”The Purge” i Danmark eller nogen som helst andre steder end i filmen af samme navn. Som jeg nu har fået forklaret - flere gange - er fiktion.
Jeg vil, inden jeg undskylder for noget som helst, spille politikerkortet og lægge alt ansvar for mine handlinger over på .. hmm.. Videospil og film!
Medierne der forgiftede mit unge sind er film og spil og det er de virkelig skurke her. Ikke mig.
Med de ord vil jeg – efter råd fra min advokat – gerne have lov til at undskylde for et par ting til familien der ufrivilligt måtte udstå mine forsøg på at rense mig selv i 12 timer.
 
Jeg undskylder for hunden.
 
Hey, jeg er ligeså meget en dyrelsker som den næste fyr, medmindre den næste fyr bogstavligt talt er en dyreelsker, fordi i så fald er jeg ikke ligesom ham. For den fyr er klam.
Min pointe er at jeg godt kan lide dyr på et platonisk niveau - især hunde, selv om katte vel også er fine nok.
I læser måske disse ord og undre jer over hvorfor jeg har valgt at fokusere på hunden og ikke dens ejer: Den hjemløse mand jeg betalte 300 kr. for at gemme sig i jeres hus.
Svaret er at jeg ikke ønsker at hive Bent ind i denne her affære, da jeg har indset at han er et offer ligeså meget som i åbenbart var.
Med hensyn til hunden, så undskylder jeg for lopperne.
 
Jeg undskylder for musikken.
 
Hør, det ikke svært for mig at forestille mig hvordan det vil være at blive vækket midt om natten med musik der skriger igennem hele huset og ingen ide om hvem der har tændt for det, for det sker hele tiden.
Så jeg er med på at det gjorde jer bange og måske har gjort jer nervøse for resten af jeres liv —whatever drama queen.
Ærligt talt, så syntes jeg at det var en fin måde at vække jer på. Havde i foretrukket at vågne op til lyden af et vækkeur, raslen med pander eller støjen fra et tv der ikke er tunet ind, fordi de ting ville være meget mere skræmmende end høj musik.
Set i bakspejlet er jeg dog oprigtig ærlig over min beslutning om at spille Marie Key.
(Nu vi er her, undskylder jeg også for at have skiftet min Jason Vorheees maske ud med en Marie Key maske. Det var at gå over stregen).
 
Jeg undskylder for skaderne foretaget af både mig, Bent og hans hund.
 
Jeg er klar over at et stort villahus i Hellerup ikke vil være fyldt med billige IKEA møbler, men at kræve op til 200.00 kr. i skader er bare at malke situationen her.
Eftersom at Bent er hjemløs og ikke kan spores, har I valgt at lade mig stå med regningen, som en anden taber på en date med en pige, der tydeligvis kun er interesseret i at have almindelig sex senere!
Jeg føler i det mindste at I kunne have taget mig lidt seriøst da jeg foreslog at gøre rent efter mig selv og derefter fungere som kok og alarmansvarlig i jeres hus indtil gælden var betalt ud.
Desuden har jeg svært ved at skaffe 200.000 kr. inde fra fængslet. Jeg skylder allerede en fyr der hedder Ricco 500 kr.
 
Jeg undskylder for ikke at have informeret jer om ”The Purge”.
 
Måske jeg lige skulle have sendt jer en dvd af filmen så I ville have en ide om hvad der kom til at foregå.
Selvom det åbenbart ikke ville have gjort den store forskel. Fordi åbenbart er det jo ”almen fornuft” at ”The Purge” er en film og ydermere foregår den tydeligvis ikke i Danmark og der er intet belæg for at tro at dens univers var virkelighed.
I kan ikke se eller høre det, men den sidste sætning var en parodi af en af lægerne de tvinger mig til at se herinde.
 
Jeg undskylder for aktivt at forsøge at dræbe jer i 12 timer.
 
Eftersom at ”The Purge” ikke er ”virkelig” havde jeg ikke rigtig nogen ret til at forsøge at dræbe jer.
Jeg kan anderkende hvordan det har haft en påvirkning på jeres liv at en person i en Marie Key maske jagtede jer igennem jeres hjem med en machete. Det kan jeg.
Hvis vi skal være fair her, så var der absolut intet der forbød jer fra at dræbe mig, føler jeg at jeg vil indskyde. Eftersom at det var jer der slog mig ud og bandt mig til en stol indtil politiet ankom. Hvilket var fucking latterligt da de ikke skal være aktive under ”The Purge”.
I var bare svage med jeres ”Vi kan ikke slå vores søn ihjel” og ”Hvorfor gør du det her Lasse?” og ”Du har brug for hjælp søn”.
Pussies.
 
Anyway.. Jeg kan ikke se hvorfor der er noget at frygte eftersom at den næste Purge er et år væk.
 
Så.. Hvis I kunne sende nogle penge og sådan ville det være fedt!
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce