Connery

5 ting du ikke gider høre fra en piges mund

Der er mange ting du gerne VIL høre, her er et par du absolut vil undgå!

5 ting du ikke gider høre fra en piges mund

1. Hold mit hår! NU!

Du har forsøgt at drikke hende den tilfældige blondine (som blev ved med at tigge drinks) stiv nok til hun vil tage med dig hjem. Nu har hendes krop fundet ud af, der rent faktisk er meget alkohol i de søde saftevands drinks, som du har hentet hele aftenen. Hun er nervøs for at få bræk i håret, og beder dig holde det.

Din fornemmeste opgave, som rigtig mand er, at løbe skrigende bort, finde en ny klub og starte forfra... Klokken er trods alt kun 1.00
ANNONCE

2. Kan du huske den aften, hvor din far og jeg drak os i hegnet... Alene?


Det er nu du skal holde dig for ørerne. Ligemeget hvad der kommer ud af munden på tøsen efter denne sætning er dårlig nyt. For det første skal kærsten ikke drikke sig i hegnet med din far - og enten har din far fortalt grimme ting til hende - eller  værre endnu omvendt. Chancen er der også for, at de har knaldet og optaget det på video!

Din fornemmeste opgave, som en rigtig mand er, at sige :"Skat det gider jeg ikke høre om, og jeg gider faktisk heller ikke være sammen med dig mere... Kan du SÅ komme ud!!"
ANNONCE

3. Jeg skulle have fået mit lort for 8 uger siden


What the fuck! - Allerede ved "skulle have" stiller spørgsmålet sig uundgåeligt.... MEN?
Du sidder og kigger på hende. Hun virker ærlig, lidt ked af det og forventningsfuld!

Som mand har du to valg:
- Det lyder da godt skat, vi skal være forældre...
- Skat, du har stadig 4 uger, hvor vi kan nå at træffe en beslutning. Jeg går på druk og kommer tilbage om 3½!
ANNONCE

4. Størrelsen betyder ikke noget

Jo, størrelsen betyder noget. Der er ingen mænd der kan lide små ting - hvorfor tror du vi bygger store broer og skyskrabere?

Desværre ved du at dit forhold lakker mod enden i det sekund den sætning kommer ud af hendes mund... og den er ofte efterflugt af sætning nummer 5 et par dage efter!

Din eneste mulighed: Run, run as fast and as far as you can! - Der er en hundjævel på krigsstien og det er din selvtillid der skal nedbrydes!
ANNONCE

5. Vi har brug for en snak

Denne sætning slår alt, hvad kvinder kan udsætte os for. Ligemeget hvad der kommer efter disse ord, så er det skidt. Når så de vælger at sige "Vi har brug for en snak i aften" - så ved du du skal dø. Ikke bare dø. Smadres!

Din valgmulighed: Indrøm alt omgående! Ja du knaldede hende stripperen til den afterparty, du tog kokain på toiletsædet, da du var med som tilskuer til vild med dans! Ja du synes hendes veninde er hot og vil gerne have hende med i seng! Du har alligevel intet at tabe... medmindre hun selvfølgelig bare ville snakke om hvem i skulle give julegaver til i år - men hvorfor tage chancen og være det skridt bagud!

Det store spørgsmål:

Hvad er det værste, en kvinde kan sige til dig?
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce