3 solide headphones til hverdagen

God lyd til overkommelige priser.4. oktober, 2016 - kl. 00:00
Forfatter: Mikkel M. Vermeulen


Synes godt om Connery.dk

Del artiklen

Mangler du lidt god lyd i ørene til togturen? Her er tre forskellige bud på et sæt ordentlige headphones.

1. Regulér din omverden
Danske Libratone har for nyligt lanceret deres nye serie af hovedtelefoner. Libratone Q-Adapt On-Ear er en trådløs bluetooth headphone, der via et touchpanel både kan styres i volume, playback og støjreduktion. Hovedtelefonerne registrerer selv, når du ikke bruger dem og sættes i strømbesparing. Snedigt.

Pris: 1.899 kroner

 

2. F1-inspireret lyd
Blue er mest kendt for at producere mikrofoner, men har nu begivet sig ud i et ambitiøst take på hovedtelefoner. Blue Lola 34 3n HiFi headphone, der byder på 50 mm drivere og et højt ambitionsniveau. Hovedbøjlens design er udført med inspiration fra F1-racernes hjulophæng. Anderledes, men cool.

Pris: 2049 kroner

 

3. Quincy Jones-referencen
AKG Q701 er hovedtelefonen til den glade musikelsker. En reference-headphone i den prisbillige ende med signaturlyd designet af Quincy Jones. Udstyret byder på Varimotion-membraner, bi-wiring i motorsystemet og AKG neodym magnetsystem - alt sammen noget, der hjælper en sprød forvrængningsfri lyd til dit øre.

Pris: 2.999 kroner

Om forfatteren
GÅ TIL PROFIL
Mikkel M. Vermeulen Følg på: Facebook Instagram

Kontakt: mmv@connery.dk

Mikkel er redaktør på Connery. Hans ypperste mål er at leve, af at have det sjovt, og at have det sjovt mens han lever. + øl.

[...læs mere]

Vil du skrive for os?

Synes godt om connery.dk Del artiklen

Nyeste artikler

Tilbage til toppen