Connery

5 fede ure til under 1000 kroner

Nyt timepiece til outfittet?

Armbåndsure har alle dage været en meget let tilgængelig måde at udtrykke sin stil på.

Hvad enten du har været typen, der gik rundt med det fedeste Anders And-armbåndsur i skolegården eller sparede op til dit første Rolex i en tidlig alder.

Årmbåndsuret er en måde at sætte et personlig præg på sin stil i univers af muligheder - og hvis du er typen, der ikke lige har kapitalen til at investere i et hundedyrt timepiece, så har vi fundet et par fede armbåndsure til under 1000 kroner.

Vi har fundet inspirationen hos Trendhim, hvor man hverken går på kompromis med stil, kvalitet eller variation på trods af den overkommelige prisseddel - vi har dykket ned i deres overdådige udvalg af lækre armbåndsure til mænd og lige gjort dig en lille ekstra tjeneste: Vi har fundet en ekstra accessory, der matcher urets design.

Hvis du nu lige manglede inspiration til at sammensætte det helt rigtige outfit, der matcher din stil! Herunder finder du fem fede armbåndsure til under 1000 kroner - og du ser hele udvalget af armbåndsure lige her:

Vælg dit næste armbåndsur hos Trendhim

ANNONCE
5 fede ure til under 1000 kroner

Laurens Ternion

I den sofistikerede ende finder vi dette ur, hvor man har kælet for detaljerne på læderremmen og gjort det lidt mere eksklusivt at se på med beige-farver og linjedetaljer. Selve urskiven er af japansk ophav med stilrene guldnuancer og urkasse, samt det fulde overblik med dual-time, dagsrytmer og stopur. Et praktisk ur, som med små detaljer og opgraderinger giver dig udtrykket af eksklusivitet og ekstravagance uden at skulle hive den helt store pengepung frem.

Pris: 999 kroner

Tip til ekstra accessories: Lysebrun butterfly

Skal der være stil over hele linjen, så matcher uret ret godt sammen med et par sorte bukser, jakkesæt, hvid skjorte og en lysebrun butterfly - denne butterfly giver dig mulighed for at køre enten et mat look eller shiny look, som begge passer til både læderremmen samt den skinnende guld-urskive.

ANNONCE
5 fede ure til under 1000 kroner

Celestial Major

Her har vi fingrene i et dansk-designet urværk, der er skræddersyet til dig, der ønsker rene, stringente linjer og et minimalistisk og luksuriøst udtryk. Hele uret er designet i rustfrit stål fra armbåndet til urkassen og matcher med det simple outfit såvel som et nøje velovervejet jakkesæt. Et på samme tid råt og finpoleret udtryk, der kan matches med både Wall Street-typen såvel som gadedrengen med de tunge hættetrøjer.

Pris: 799 kroner

Tip til ekstra accessories: Titanium-ring

Her kan man fulde det stringente og stål-lignende udtryk med en sølv og sort-farvet titanium-ring, der matcher i udtrykket og lige pifter outfittet op med lidt sort i blandingen.

ANNONCE
5 fede ure til under 1000 kroner

Murky Kevil

Hvis man er den lidt mere casual type, så går man sjældent galt i byen med et ur med en læderrem - gerne en som har lidt patina og giver det mere rustikke, rå og slidte look som en formidabel kontrast til den knivskarpe og stringente urskive. Et godt eksempel på dette er modellen Murky Kevil, som har ægte læder som urrem og et mix af sort og grå rustfrit stål omkring urskiven. Kombinationen giver et udtryk af afslappet attitude men med sans for de små detaljer.

Pris: 999 kroner

Tip til ekstra accessories: armbånd med træperler

Skal du have lidt mere lir på kroppen, så går du ikke galt i byen med et matchende armbånd - eksempelvis dette armbånd lavet med træperler i forskellige farver, som alle matcher urets brunlige og gråtonede udtryk.

ANNONCE
5 fede ure til under 1000 kroner

Mikkel Moment

Hvis du er på udkig efter et ur, som ikke går på kompromis med design og samtidig er utrolig fleksibel i forhold til at passe sammen med forskellige outfits? Så går du ikke galt i byen med en simpel læderrum og slank urkasse - med guldkant og et blødt udtryk samt den slanke linje formår uret at matche de fleste ‘tøjpersonligheder’ og dig, der bare lige mangler et sidste prik over i’et til at forene dit outfit med et smukt armbåndsur.

Pris: 599 kroner

Tip til ekstra accessories: Sandfarvet halstørklæde

Vi har stadigvæk et par kolde dage i det danske klima, før vi kan begynde at smide vintertøjet. Eksempelvis kan du matche uret med dette lækre sandfarvede halstørklæde i genbrugsbomuld - afslappet, farvematchende og et sofistikeret look.

ANNONCE
5 fede ure til under 1000 kroner

Seymour Fantom

Her har vi fingrene i uret til dig, der gerne vil skille dig lidt ud. Du ikke er ikke så pernitten med at tingene i dit outfit skal matche helt perfekt, men du vil gerne skabe blikfang og vise noget finurlighed og noget unikt - og det finder man bestemt i konceptet med de gennemsigtige urskriver. Her har man ladet sig inspirere af schweiziske bagsider på urkassen, hvor man kan se mekanikken, og vendt fokusset til forsiden, hvor man kan se alle delene i aktion. Et tech-inspireret piece, som skiller sig ud!

Pris: 499 kroner

Tip til ekstra accessories: Sølv-sorte manchetknapper

Er du typen, der køber et ur som dette, så går du ikke på kompromis med detaljerne. Her kan du fuldende et knivskarpt jakkesæt-look med et par sølv-sorte manchetknapper, der passer godt sammen med udtrykket i det voluminøse, mekaniske ur.

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce