Connery

Vind en Wallsticker

Frit valg til vægdekoration

Boligindretning er normalt et ord der rimer på en kedelig tur i Ikea sammen med kæresten, mens der er højintensiv Premier League fodbold i fjernsynet. Nu kan du dog sætte dit helt eget præg på boligen i form af en maskulin wallsticker fra wallstickerplus.dk. Wallstickers er en ny og kreativ måde at indrette din bolig på, hvor man kan få mange flotte og kreative stickers op uden at gå på kompromis med sin manddom. Er du til fodbold findes der utallige forskellige variationer, hvorimod du også kan finde et verdenskort du evt. kan udsmykke med små mærkater og markere på hvilke af verdens destinationer du har været. Med en wallsticker har du mulighed for at holde et helt minimalistisk udtryk på væggen, men samtidig gøre dine besøgende opmærksom på at du egentlig har tænkt lidt over tingene. 

I galleriet kan du se et par af mulighederne. 

ANNONCE

Vind en Wallsticker efter eget valg

Nu har en heldig person, muligheden for at få lidt indhold på sin væg. Gevinsten er en sticker efter eget valg, blandt de eksisterende produkter på Wallstickerplus.dk/shop. Alt du skal gøre er at hoppe ind på linket og finde det produkt du helst vil have. Når du har fundet den rette dekorering, skriver du produktnavnet ind i konkurrenceformularen her under.

Vi trækker lod blandt alle deltagere, onsdag den 4. novmber klokken 12.00. Vinderen kontaktes umiddelbart herefter, per e-mail eller SMS.  

ANNONCE
Del
Deltag i konkurrencen
Konkurrencen er slut - det er ikke muligt at deltage længere!

Seneste nyt